Grænseoverskridende fusion mellem BioAlliance Pharma og Topotarget har fået juridisk virkning fra den 22. juli 2014


Endelig tidsplan for handel på Euronext og NASDAQ OMX offentliggøres inden for kort tid

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S
Meddelelse nr. 18-14 / København, 23. juli 2014

Paris (Frankrig), København (Danmark), den 23. juli 2014 BioAlliance Pharma SA (Euronext Paris - BIO), et innovativt selskab med speciale i udvikling af lægemidler til behandling af sjældne kræftsygdomme, og Topotarget A/S (NASDAQ OMX - TOPO) meddeler hermed, at den grænseoverskridende fusion mellem de to selskaber har fået juridisk virkning fra den 22. juli 2014, og danner dermed Onxeo, som arbejder inden for sjældne kræftsygdomme.

BioAlliance Pharma vil som det overtagende selskab fortsat være optaget til handel på Euronext Paris og vil ansøge om godkendelse til sekundær handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen. Den endelige tidsplan vil blive offentliggjort inden for kort tid. Selskabet vil derefter drive virksomhed under navnet Onxeo. 

Onxeos målsætning er at blive en global leder på det hastigt voksende marked for lægemidler til sjældne kræftsygdomme. Selskabet vil have en komplementerende portefølje af fremskredne programmer rettet mod alvorlige og sjældne kræftsygdomme, hvor der i øjeblikket findes et udækket behandlingsbehov. Onxeo vil være attraktivt, særligt for specialiserede internationale investorer, idet selskabet vil have større kritisk masse, kunne dække hele Europa og have en portefølje af stærke produkter.

 

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

BioAlliance Pharma:

Judith Greciet, administrerende direktør +33 1 45 58 76 00
Caroline Carmagnol - AlizéeRP +33 6 64 18 99 59 

Topotarget:

Bo Jesper Hansen, arbejdende bestyrelsesformand +45 26 12 83 84
Anders Vadsholt, administrerende direktør +45 28 98 90 55
Michael Steen-Knudsen – Impact Communications +45 25 17 18 15

 

Om BioAlliance Pharma
BioAlliance Pharma er dedikeret til kræftbehandlinger med fokus på resistens og targetering samt orphan-drug produkter. Selskabet opfinder og udvikler innovative produkter til behandling af sjældne sygdomme. BioAlliance Pharma blev stiftet i 1997 og børsnoteret på Euronext-børsen i Paris i 2005. Det er selskabets ambition at blive en førende aktør inden for disse områder ved at skabe en forbindelse mellem innovation og patienternes behov. Selskabets teams har de væsentlige kompetencer, der kræves for at identificere, udvikle og registrere lægemidler i Europa og USA. BioAlliance Pharma har udviklet en fremskreden produktportefølje:

Produkter rettet mod sjældne kræftsygdomme:
Livatag® (Doxorubicin Transdrug™) (primær leverkræft): Fase III igangværende
Validive® (Clonidine Lauriad®) (mucositis): Fase II igangværende
AMEP®/Synfoldin (invasivt melanom): Klinisk og præklinisk fase

For yderligere oplysninger henvises til BioAlliance Pharmas hjemmeside på www.bioalliancepharma.com


Om Topotarget
Topotarget (NASDAQ OMX: TOPO) er et dansk biofarmaceutisk selskab med hovedsæde i København. Selskabet beskæftiger sig med klinisk udvikling og registrering af onkologiprodukter. Topotarget fokuserer i samarbejde med Spectrum Pharmaceuticals, Inc. på udviklingen af dets førende lægemiddelkandidat, belinostat, som har vist positive resultater i behandling af blodkræftsygdomme og solide kræfttumorer opnået ved både enkeltstof- og kombinations-behandling. For yderligere oplysninger henvises til www.topotarget.com.


Disclaimer
Denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn, herunder udsagn om Topotarget A/S' forventninger til udviklingen af selskabets kliniske pipeline samt med hensyn til forventet likviditetsforbrug. Sådanne udsagn er forbundet med risici og usikkerhed, hvoraf mange ligger uden for Topotarget A/S' kontrol, og kan medføre, at de opnåede resultater afviger væsentligt fra de beskrevne. Topotarget A/S har ingen hensigt om og påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller ændre fremadrettede udsagn, hverken som følge af fremkomsten af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller på anden måde, medmindre dansk lovgivning kræver det.

 


Attachments

Meddelelse nr. 18-14 Grænseoverskridende fusion mellem BioAlliance Pharma og Topotarget har fået juridisk virkning fra den 22. juli 2014.pdf