QPR toimittaa prosessien analysointi- ja mittarointiratkaisun johtavalle eurooppalaiselle teollisuuskonsernille


QPR SOFTWARE OYJ         PÖRSSITIEDOTE                 12.8.2014, klo 12.15

QPR toimittaa prosessien analysointi- ja mittarointiratkaisun johtavalle eurooppalaiselle teollisuuskonsernille

QPR Software on allekirjoittanut sopimuksen prosessien analysointi- ja mittarointiratkaisun toimittamisesta johtavan eurooppalaisen teollisuuskonsernin emoyhtiölle. Konserni toimii noin 30 maassa ja sillä on tuotantoa lähes kymmenessä maassa.  Pilvipalveluna toimitettava QPR ProAct –ratkaisu sisältää QPR ProcessAnalyzer -ohjelmiston, QPR SAP –integraatiosovittimen sekä ylläpito- ja tukipalveluja. Lisäksi QPR toimittaa asiakkaalle konsultointipalveluja, jotka auttavat tätä saavuttamaan kokonaisvaltaisen ymmärryksen prosesseistaan.

QPR ProAct -ratkaisun avulla asiakas voi analysoida, kehittää ja mitata globaalia tilaus-toimitus-prosessiaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmässään olevan tiedon avulla. QPR ProAct auttaa asiakasta saavuttamaan mittakaavaetuja tuotantoyksiköissään samaan aikaan, kun markkinat vaativat siltä alati suurempaa joustavuutta toimitusten suhteen.

QPR Software arvioi, että nyt sovitun ohjelmisto- ja palvelutoimituksen kokonaisarvo ylittää 200 000 euroa seuraavan kolmen vuoden aikana. Osapuolet ovat lisäksi sopineet optiosta, jolla asiakas voi ennalta sovittua korvausta vastaan ottaa ohjelmiston käyttöön myös tytäryhtiöissään.

”Olemme innoissamme voidessamme aloittaa yhteistyön tämän johtavan teollisuuskonsernin kanssa toimittamalla sille innovatiivisen prosessien analysointi- ja mittarointiratkaisumme.  Automaattisesti syntyvien prosessikuvausten lisäksi asiakkaamme saa prosesseistaan yksityiskohtaista suoritus- ja mittaustietoa. Tämän tiedon avulla se voi analysoida ja kehittää liiketoimintaprosessejaan. Käyttämällä liiketoiminnan tietojärjestelmistä, kuten SAP:sta, saatavaa olennaista tietoa, ratkaisu tuottaa faktoihin perustuvia monipuolisia raportteja ja näkymiä, jotka auttavat tekemään prosessien optimoinnin kannalta oikeita päätöksiä”, kertoo QPR Softwaren suora- ja OEM-liiketoiminnasta vastaava johtaja Matti Erkheikki.

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Matti Erkheikki, johtaja, suora- ja OEM-liiketoiminta
matti.erkheikki(at)qpr.com
Puhelin: 040 717 2570

Lisätietoja QPR ProcessAnalyzer –ohjelmistosta sekä automaattisen prosessianalyysin hyödyistä:

http://www.qpr.fi/QPR%202013/ohjelmistot/mita_on_prosessianalyysi.htm


Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.qpr.fi