INVISIO mottar uppföljningsorder om 10,1 Mkr från NATO-land


Stockholm 21 augusti, 2014

    

INVISIO (IVSO) har mottagit en uppföljningsorder på ett antal enheter av kommunikationssystemet INVISIO V60. Det totala ordervärdet är 10,1 Mkr och produkterna kommer att levereras under första kvartalet 2015.

INVISIO mottog den första ordern på 21,0 mkr från NATO-landet i juni 2014.

INVISIO V60 är ett avancerat kommunikations- och hörselskyddssystem. Med INVISIO V60 får användaren ett mycket lätt, kompakt och flexibelt kommunikationssystem med inbyggt hörselskydd och genomhörning för 360 graders situationsmedvetenhet. Systemet ger kristallklar och störningsfri kommunikation även under krävande och extrema förhållanden, som i miljöer med mycket oljud.   

 

För ytterligare information om INVISIO, besök www.invisio.com.

   

För ytterligare information, kontakta:
Lars Højgård Hansen, vd för INVISIO
Mobil: + 45 53 72 77 22
E-mail:
lhh@invisio.com

 

   

Om INVISIO
INVISIO är ett publikt företag noterat på NASDAQ OMX First North Premier Segment (IVSO), en alternativ aktiemarknad på NASDAQ OMX Stockholm. INVISIO är specialiserat inom röstkommunikation under svåra förhållanden. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer kommunikationslösningar som avancerade headset, kontrollenheter och kringutrustning för användning med tvåvägsradio, framförallt av professionella användare som ofta verkar i krävande miljöer. Kunderna finns bland annat inom militär och militära specialstyrkor, polis och insatsstyrkor, räddningstjänst, säkerhetsbranschen och industrier världen över. Mer information finns på företagets hemsida www.invisio.com. Mangold Fondkommission AB är certifierad rådgivare för INVISIO.