Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling den 16. september 2014


 

Vedlagt følger indkaldelse til TORM A/S’ ekstraordinære generalforsamling den 16. september 2014.
     
 
Safe Harbor fremadrettede udsagn
Emner behandlet i denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn afspejler TORMs nuværende syn på fremtidige begivenheder og finansiel præstationsevne og kan inkludere udtalelser vedrørende planer, mål, strategier, fremtidige begivenheder eller præstationsevne, og underliggende forudsætninger og andre udsagn end udsagn om historiske fakta. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf mange er baseret på yderligere forudsætninger, herunder, men ikke begrænset til, ledelsens behandling af historiske driftsdata, data indeholdt i TORMs databaser, samt data fra tredjeparter. Selv om TORM mener, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev udformet, kan TORM ikke garantere, at Selskabet vil opnå disse forventninger, idet forudsætningerne er genstand for væsentlige usikkerhedsmomenter, der er umulige at forudsige og er uden for Selskabets kontrol.

Fremadrettede udsagn i denne selskabsmeddelelse afspejler TORMs nuværende syn på fremtidige begivenheder og finansiel præstationsevne og kan inkludere udtalelser vedrørende planer, mål, strategier, fremtidige begivenheder eller præstationsevne, og underliggende forudsætninger og andre udsagn end udsagn om historiske fakta. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf mange er baseret på yderligere forudsætninger, herunder, men ikke begrænset til, ledelsens behandling af historiske driftsdata, data indeholdt i TORMs databaser, samt data fra tredjeparter. Selv om Selskabet mener, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev udformet, kan Selskabet ikke garantere, at det vil opnå disse forventninger, idet forudsætningerne er genstand for væsentlige usikkerhedsmomenter, der er umulige at forudsige og er uden for Selskabets kontrol.

Vigtige faktorer, der efter TORMs mening kan medføre, at resultaterne afviger væsentligt fra dem, der er omtalt i de fremadrettede udsagn, omfatter verdensøkonomiens og enkeltvalutaers styrke, udsving i charterhyrerater og skibsværdier, ændringer i efterspørgslen efter ton-mil, effekten af OPEC's produktionsniveau og det globale forbrug og oplagring af olie, ændringer i efterspørgslen, der kan påvirke timecharterers holdning til planlagt og ikke-planlagt dokning, ændringer i TORMs driftsomkostninger, herunder bunkerpriser, doknings- og forsikringsomkostninger, ændringer i reguleringen af skibsdriften, herunder krav til dobbeltskrogede tankskibe eller handlinger foretaget af regulerende myndigheder, muligt ansvar fra fremtidige søgsmål, generelle politiske forhold, såvel nationalt som internationalt, potentielle trafik- og driftsforstyrrelser i shippingruter grundet politiske begivenheder eller terrorhandlinger.

De fremadrettede udsagn er baseret på ledelsens aktuelle vurdering, og TORM er kun forpligtet til at opdatere og ændre de anførte forventninger i det omfang, det måtte være påkrævet ved lov.
 
         

    

Til
TORM A/S’ aktionærer                                                                                                 

      

Ekstraordinær generalforsamling i TORM A/S – 16. september 2014
TORM A/S’ aktionærer indkaldes hermed til en ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 16. september 2014 klokken 11.00 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København.


Dagsorden og redegørelse vedrørende arbejdet med en langsigtet kapitalstruktur
På den ordinære generalforsamling afholdt den 3. april 2014 redegjorde bestyrelsen blandt andet for Selskabets økonomiske stilling i henhold til kapitaltabsreglen i selskabslovens §119 (jf. selskabsmeddelelse nr. 6 dateret 3. april 2014).

TORM har siden givet regelmæssige opdateringer i forbindelse med kvartalsregnskaberne og selskabsmeddelelser. Arbejdet med at etablere en rekapitalisering af Selskabet og dermed en langsigtet kapitalstruktur har været langvarigt, men TORM er fortsat i en konstruktiv proces med de eksterne interessenter.

Det er vigtigt for bestyrelsen at have en åben og transparent dialog med Selskabets aktionærer. Derfor har bestyrelsen besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling den 16. september med henblik på at redegøre for det igangværende arbejde med en langsigtet kapitalstruktur og Selskabets aktuelle økonomiske stilling. Vedlagt fremsendes dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling.

Bestyrelsen håber, at De som aktionær igen vil støtte TORM ved at deltage i generalforsamlingen. 

 

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne

 

Flemming Ipsen
Bestyrelsesformand

 

 


 

 

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING


I overensstemmelse med vedtægternes § 5 indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218)

Tirsdag den 16. september 2014 kl. 11.00

på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, DK-2300 København med følgende

DAGSORDEN OG FULDSTÆNDIGE FORSLAG

  1. Bestyrelsens obligatoriske redegørelse for Selskabets økonomiske stilling.

 

  1. Eventuelt.

***

Vedtagelseskrav

Der er ingen forslag på dagsordenen, der kræver vedtagelse af generalforsamlingen.

Indkaldelsesform og adgang til oplysninger

Indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling vil blive sendt til alle navnenoterede aktionærer, der har noteret deres besiddelse hos Selskabet, og som har fremsat begæring herom. Indkaldelse vil tillige ske ved bekendtgørelse i Erhvervsstyrelsens it-system og på Selskabets hjemmeside www.torm.com.

Denne indkaldelse med dagsorden, de fuldstændige forslag, oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen og den formular, der skal anvendes til møde ved fuldmægtig, vil være tilgængelige for aktionærerne på Selskabets kontor og på Selskabets hjemmeside, www.torm.com, i perioden fra mandag den 25. august 2014 indtil og inkl. datoen for den ekstraordinære generalforsamling.


Adgangskort og fuldmagt 

Adgangskort, jf. vedtægternes § 8, stk. 1, til den ekstraordinære generalforsamling kan mod behørig dokumentation (VP-referencenummer) rekvireres senest fredag den 12. september 2014, kl. 23.59 på følgende måder:

-           ved at udfylde, behørigt underskrive og returnere vedlagte tilmeldingsblanket til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S, via e-mail til vpinvestor@vp.dk eller pr. fax 4358 8867, eller

-           ved at ringe til VP Investor Services A/S på telefon 4358 8893, eller

-           på www.vp.dk/gf.

 

Aktionærer, der er forhindrede i at deltage i generalforsamlingen, kan på fuldmagtsblanket give fuldmagt til navngiven tredjemand. Den befuldmægtigede vil fra VP Investor Services A/S få tilsendt adgangskort, som skal medbringes til generalforsamlingen.

Såfremt der vælges at give møde ved fuldmægtig, returneres fuldmagtsblanketten til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S, eller pr. fax 4358 8867, således at blanketten er VP Investor Services A/S i hænde senest fredag den 12. september 2014, kl. 23.59.

Afgivelse af fuldmagt kan tillige ske elektronisk på VP Investor Services A/S’ hjemmeside, www.vp.dk/gf, senest fredag den 12. september 2014, kl. 23.59.

 

Aktiekapital og stemmerettigheder

Selskabets aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet kr. 7.280.000,00 fordelt i aktier på kr. 0,01 eller multipla heraf. Hvert aktiebeløb på kr. 0,01 giver én stemme på generalforsamlingen.

Retten til at møde og tale på generalforsamlingen er dog betinget af, at aktionæren er registreret som aktionær i Selskabets ejerbog eller har anmeldt aktiebesiddelsen til Selskabet med henblik på indførsel i ejerbogen senest på registreringsdatoen, tirsdag den 9. september 2014, jf. vedtægternes § 8, stk. 1 og selskabslovens § 84, og at aktionæren har rekvireret adgangskort eller afgivet fuldmagtsblanket rettidigt. Idet der ikke er forslag til vedtagelse på generalforsamlingen, har aktionærer ikke mulighed for at brevstemme.

 

Aktionærernes spørgsmålsret

Eventuelle spørgsmål fra aktionærerne til dagsordenen og dokumenterne vedrørende den ekstraordinære generalforsamling skal fremsættes skriftligt ved fremsendelse til direktionen via e-mail, MAN@torm.com, senest dagen før den ekstraordinære generalforsamling. Besvarelse vil ske skriftligt eller ved mundtlig besvarelse på generalforsamlingen. Skriftlige besvarelser vil være tilgængelige på Selskabets hjemmeside, www.torm.com.

 

Hellerup, den 25. august 2014

Bestyrelsen

 

 

 


Attachments

12- 2014-Indkaldelse til EGF 2014 - Final.pdf