DOVRE CANADALLE PALVELUSOPIMUS FORTUNE 500-LISTATUN YHTIÖN KANSSA


Helsinki, 2014-09-02 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
Dovre Group Oyj                          Lehdistötiedote                                        2.9.2014

DOVRE CANADALLE PALVELUSOPIMUS FORTUNE 500-LISTATUN YHTIÖN KANSSA

Dovre Group Oyj:n kanadalainen tytäryhtiö Dovre Canada Ltd. on allekirjoittanut konsultointipalveluiden puitesopimuksen (Master Consulting Services Agreement) Kanadassa toimivan ja Fortune 500-listatun öljy- ja kaasualan yhtiön kanssa. Sopimus koskee projektinhallintaan erikoistuneen henkilöstön toimittamista yhtiön toimintoihin pääosin Länsi-Kanadassa. Sopimus on yksivuotinen ja se sisältää mahdollisuuden uusia sopimus kahdesti. 

”Olemme erittäin iloisia uudesta sopimuksesta”, sanoo Dovre Groupin Project Personnel -liiketoiminnasta vastaava Arve Jensen. ”Sopimus vahvistaa edelleen asemaamme Kanadan markkinoilla, ja odotamme innolla yhteistyön alkamista asiakkaamme kanssa.” 

Lisätietoja:
Dovre Group Plc
Arve Jensen, President, Project Personnel
Puh. +47 90 60 7811
arve.jensen (at) dovregroup.com
www.dovregroup.com
 


Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Project Personnel ja Consulting. Vuonna 2013 Dovre Group -konsernin liikevaihto oli 98,5 miljoonaa euroa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 470 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (tunnus: DOV1V).
 

JAKELU:
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com