Revenio Group Oyj: REVENIO MYY CONTACT CENTER -LIIKETOIMINTANSA


Revenio Group Oyj    Pörssitiedote   11.9.2014 kello 11:00

REVENIO MYY CONTACT CENTER -LIIKETOIMINTANSA

Revenio Group Oyj myy tänään allekirjoitetulla sopimuksella Teknologia ja Palvelut -segmentin Contact Center -liiketoimintaa edustavan Midas Touch Oy:n koko osakekannan Ina Finland Oy:lle. Strategiansa mukaisesti Revenio keskittyy terveysteknologiaan ja Midas Touch Oy:n myynti tukee Revenio-konsernin kasvutavoitteita tässä liiketoiminnassa.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkaista. Revenio Group Oyj kirjaa kaupasta noin 2 miljoonan euron myyntitappion kolmannen vuosineljänneksen tulokseensa. Kertaluonteisena eränä kirjattavalla tappiolla ei ole vaikutusta konsernin tulosohjeistukseen. Kaupalla on arviolta noin 800.000 euron konsernin kassavaroja vahvistava vaikutus.

Kaupan yhteydessä Revenio Group Oyj:n toimialajohtaja Riku Lamppu jättää Midas Touch Oy:n toimitusjohtajan tehtävät ja jatkaa konsernin toimialajohtajana sekä Boomeranger Boats Oy:n toimitusjohtajana.

"Midas Touch on taloudellisesti vakaassa kunnossa. Yhtiössä on merkittävä määrä oman toimialansa osaamista ja 120 alan ammattilaista. Ydinliiketoimintaamme kuulumattoman yhtiön myynti on osa strategiaamme. Saatu kauppahinta käytetään nykyisiin terveysteknologian kehityshankkeisiin," toteaa Revenio-konsernin toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara.

"Ina Finland ja Midas Touch ovat molemmat toimialan kokeneita konkareita. Yhtiöiden vahvuudet täydentävät toisiaan ja luvassa on kova haastaja alan jähmettyneeseen kilpailukenttään. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saamme Midas Touchin kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin mukaan rakentamaan toimialan menestystarinaa kanssamme," toteaa Ina Finland Oy:n ja jatkossa myös Midas Touch Oy:n toimitusjohtaja Pia Pursiainen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara, gsm 040 567 5520
olli-pekka.salovaara@revenio.fi
www.revenio.fi

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti
Revenio on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostaa Icare Finland Oy:n harjoittama liiketoiminta. Nykytuotteista laajalti patentoitu Icare-tuoteperhe on konsernin menestyksen kulmakivi. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Segmentin liiketoiminnoille on yhteistä globaalit markkinat ja oman alansa kärkeä edustavat teknologiatuotteet ja -palvelut.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 25,7 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa 21,7 %. Revenio Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oyj:ssä.