NetJobs rekryterar Christoffer Johansson som ny Global Sales Director


NetJobs Group AB har idag 29 september 2014 utsett Christoffer Johansson till ny Global Sales Director. Tjänsten är nyinrättad med huvudansvar för att öka bolagets intäkter och skapa tillväxt på de marknader som bolaget verkar.

Christoffer Johansson 32 år, kommer senast från 203 Web Group där han varit VD och framgångsrikt utvecklat bolagets försäljning och närvaro på den globala marknaden. Christoffer har gedigen och värdefull erfarenhet av försäljning online, att utveckla försäljningsorganisationer samt att skapa tillväxt i internetbaserade bolag.   

- Det är mycket glädjande att vi har lyckats knyta Christoffer Johansson till oss. Hans erfarenhet och kompetens tillför bolaget ytterligare en dimension för att kunna växa säljorganisationen och stärka konkurrenskraften i vårt erbjudande, säger Niklas Eriksson VD NetJobs Group AB.

Rekryteringen är ett led i NetJobs strategi att attrahera rätt medarbetare för att kunna uppnå målsättningen att bli marknadsledande på de huvudmarknader bolaget verkar.

För mer information kontakta:

Niklas Eriksson, VD NetJobs Group AB, 08 – 67 87 420.

 

 

 

NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om deras framtida karriär. NetJobs Group AB (publ) grundades 2004 och är sedan 2006 noterad på Nasdaq OMX First North. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank.

Mer information finns på www.netjobs.com.