Karolinska Development bjuder in till kapitalmarknadsdag och tidigarelägger rapporten för tredje kvartalet

STOCKHOLM den 30 september 2014


Karolinska Development har nöjet att bjuda in professionella investerare, finansanalytiker och media att delta på bolagets kapitalmarknadsdag tisdagen den 21 oktober 2014 kl. 09.00-12.00 i Karolinska Developments lokaler i Solna, Stockholm.

Med anledning av kapitalmarknadsdagen har Karolinska Development beslutat att presentera sin delårsrapport för tredje kvartalet 2014 samma dag, dvs den 21 oktober 2014.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att presentera Karolinska Developments nya strategi, några av portföljbolagen, rapporten för det tredje kvartalet samt att introducera den nya tillförordnade VD:n Klaus Wilgenbus.

Styrelsens ordförande Bo Jesper Hansen kommer att vara värd för mötet. Presentationer kommer även att hållas av tillförordnad VD Klaus Wilgenbus samt VD:arna för några av portföljbolagen.

Vänligen registrera er via mail till: cmd@karolinskadevelopment.com före den 14 oktober 2014. Ytterligare detaljer kommer att publiceras på bolagets hemsida.

 

 


För mer information, vänligen kontakta:
Tillförordnad VD Karolinska Development, Klaus Wilgenbus, tel: + 46 72 245 9892

 

 

 

TILL REDAKTÖRERNA

Om Karolinska Development AB
Karolinska Developments mål är att skapa värde för patienter, forskare, investerare och samhället genom att utveckla innovationer från världsledande forskning till differentierade produkter som kan säljas eller utlicensieras. Affärsmodellen är att SELEKTERA de kommersiellt mest attraktiva medicinska innovationerna som har potential att tillgodose medicinska behov UTVECKLA innovationer till det stadium där den största avkastningen på investeringen kan uppnås samt KOMMERSIALISERA innovationer genom försäljning av företag eller utlicensiering av produkter. Ett exklusivt “deal flow”-avtal med Karolinska Institutet Innovations AB, i kombination med andra samarbetsavtal med ledande universitet, ger ett kontinuerligt flöde av innovationer. Portföljen består idag av 33 projekt, varav 16 projekt är i klinisk utveckling. För mer information: www.karolinskadevelopment.com.

Karolinska Development är noterat på NASDAQ OMX. Karolinska Development kan vara skyldig att offentliggöra informationen i detta dokument i enlighet med lagen om handel med finansiella instrument.


Attachments

Karolinska Development bjuder in till kapitalmarknadsdag och tidigarelägger rapporten för tredje kvartalet.pdf