CORRECTION: AS Ekspress: teade hagiavaldusest

Tallinn, Eesti, 2014-10-02 10:28 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

PARANDUS: 2. oktoobril 2014 avalikustatud börsiteates oli ekslikult märgitud vale hagiavalduse esitamise kuupäev.

Osaühing Grupivara esitas Aktsiaseltsi Ekspress Grupp vastu hagiavalduse 19.09.2012.

Järgneb parandusteade:

Osaühing Grupivara esitas 19.09.2014 Harju Maakohtule Aktsiaseltsi Ekspress Grupp vastu hagiavalduse Aktsiaseltsi Ekspress Grupp aktsionäride 20.06.2014 korralise üldkoosoleku otsuste vaidlustamiseks. Osaühing Grupivara on vaidlustanud üldkoosoleku otsused, millega kinnitati Aktsiaseltsi Ekspress Grupp 2013. a majandusaasta aruanne ja kasumi jaotamise ettepanek, sest Osaühingu Grupivara hinnangul sisaldab Aktsiaseltsi Ekspress Grupp 2013. a majandusaasta aruanne ebaõigeid andmeid.

Harju Maakohus on Osaühingu Grupivara hagiavalduse 22.09.2014 menetlusse võtnud ning Aktsiaseltsil Ekspress Grupp tuleb hagile vastata hiljemalt 06.10.2014.

Aktsiaselts Ekspress Grupp peab hagiavaldust alusetuks.

Aktsiaseltsi Ekspress Grupp finantsaruandlus on auditeeritud, aruandlus on avalikustatud ning sõltumatud vandeaudiitorid on kinnitatud Aktsiaseltsi Ekspress Grupp aktsionäridele aruandluse õigsust.

Osaühing Grupivara on Aktsiaseltsi Ekspress Grupp väikeaktsionär (Osaühingu Grupivara osaluse suurus on 0,0003% aktsiakapitalist), mis omandas osaluse Aktsiaseltsis Ekspress Grupp 2014. aasta veebruaris.

Lisainformatsioon:
         Gunnar Kobin