STYLEPIT A/S – Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2014


Bestyrelsen i STYLEPIT A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”Selskabet”) indkalder hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 30. oktober 2014, kl. 10.00 på Selskabets adresse, Laplandsgade 4a, 2300 København S, med følgende dagsorden og fuldstændige forslag:

1. Beretning om Selskabets virksomhed

Bestyrelsen foreslår, at beretningen tages til efterretning.

2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse

Bestyrelsen foreslår, at årsrapporten godkendes.

3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport

Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at årets resultat overføres til næste regnskabsår.

4. Valg af medlemmer til bestyrelsen

Følgende bestyrelsesmedlemmer genopstiller og foreslås genvalgt af bestyrelsen:

  • Nicolai Kærgaard
  • Christian Bjerre Kusk
  • Niels Mikkelsen

CV-oplysninger om disse personer er gengivet i Selskabets 2013/14 årsrapport samt Bilag 1.

Herudover foreslår bestyrelsen nyvalg af følgende: 

  • Stein Lande

CV-oplysninger er gengivet i Bilag 1.

5. Valg af revisor

Bestyrelsen foreslår, at Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab genvælges.

6. Forslag om kapitalnedsættelse

Bestyrelsen foreslår, at selskabets aktiekapital nedsættes til kurs pari til dækning af underskud.

Der er fremsat forslag fra bestyrelsen om nedsættelse af selskabets selskabskapital fra nominelt DKK 302.780.000 med nominelt DKK 227.085.000 (75 procent af den nominelle selskabskapital) til nominelt DKK 75.695.000 til kurs pari til dækning af underskud. Beløbet, der nedsættes til dækning af underskud og udligner det overførte negative resultat, er således DKK 227.085.000.

Nedsættelsen gennemføres således, at samtlige kapitalandele reduceres forholdsmæssigt. Der gennemføres således i forbindelse med den endelige gennemførelse af kapitalnedsættelsen en nedsættelse af samtlige kapitalandeles nominelle stykstørrelse fra DKK 1 til DKK 0,25.

Vedtagelsen af forslaget vil betyde, at alle henvisninger i vedtægterne til aktiernes nominelle værdi på DKK 1 ændres til en henvisning til aktiernes nominelle værdi på DKK 0,25.

7. Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til rettet kapitalforhøjelse i ny aktieklasse

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til i perioden frem til 30. oktober 2018, uden fortegningsret for Selskabets aktionærer at forhøje Selskabets aktiekapital med indtil nominelt DKK 125.000.000 på de vilkår, der fremgår af forslaget til vedtægtsbestemmelse nedenfor.

Det foreslås i den forbindelse at indsætte følgende som nyt punkt 5.7 i Selskabets vedtægter:

”5.7 Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil den 30. oktober 2018, ad én eller flere gange, at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt DKK 125.000.000, svarende til 500.000.000 aktier à DKK 0,25. Forhøjelsen af aktiekapitalen skal ske ved kontant indbetaling eller ved indbetaling i andre værdier (apportindskud), eller en kombination heraf. De nye aktier skal udstedes til en kurs, der fastsættes af bestyrelsen, idet kursen dog ikke kan være lavere end markedskursen på udstedelsestidspunktet. Kapitalforhøjelsen i henhold til denne bemyndigelse skal være uden fortegningsret for de hidtidige aktionærer.

De nye aktier skal udstedes i en ny aktieklasse. Hvis bemyndigelsen udnyttes skal de nye aktier være B-aktier, og de eksisterende aktier skal være A-aktier. Aktierne i den nye aktieklasse optages ikke til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S og udstedes gennem VP Securities A/S. De nye aktier skal lyde på navn og skal være omsætningspapirer. Der skal ikke gælde begrænsninger i de nye aktiers omsættelighed. Der skal ikke være nogen pligt for en aktionær til at lade aktierne indløse. Aktierne skal i øvrigt have samme rettigheder som de eksisterende aktier i Selskabet på tidspunktet for vedtagelse af denne bemyndigelse med den undtagelse, at de nye aktier skal være stemmeløse.”

8. Eventuelt

 

---

Adgang til oplysninger

Denne indkaldelse til generalforsamling med dagsorden og fuldstændige forslag sker på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com og i øvrigt pr. e-mail til hver navnenoteret aktionær, som har fremsat begæring derom.

På Selskabets hjemmeside www.stylepit.com findes desuden oplysninger om generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2013/14, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, samt fuldmagts- og stemmeblanket til brug for generalforsamlingen.

Adgangskort, fuldmagt og brevstemme

I henhold til vedtægternes punkt 7.1 fastlægges en aktionærs ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som er 1 uge før datoen for generalforsamlingens afholdelse, dvs. torsdag den 23. oktober 2014. Adgang til generalforsamlingen kræver tillige, at aktionæren har løst adgangskort for sig selv (eller en fuldmægtig) og eventuel medfølgende rådgiver.

Adgangskort kan rekvireres via aktionærportalen på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com eller ved henvendelse til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, i begge tilfælde senest lørdag den 25. oktober 2014, kl. 23.59.

De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på grundlag af oplysningerne om aktionærens aktiebesiddelse i Selskabets ejerbog samt meddelelser om ejerforhold, som Selskabet forinden har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne.

Aktionærer, der ikke forventer at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan stemme skriftligt (brevstemme) eller afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen.

Aktionærer, der ønsker at møde ved fuldmagt eller brevstemme, kan gøre dette via aktionærportalen eller ved anvendelse af de relevante blanketter, der er tilgængelige på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com .

Aktionærer kan på fuldmagtsblanketten vælge at:

give fuldmagt til navngiven tredjemand. Fuldmægtigen vil fra Computershare A/S få tilsendt adgangskort, som skal medbringes til generalforsamlingen,

give fuldmagt til bestyrelsen,

give afkrydsningsfuldmagt til bestyrelsen ved at afkrydse, hvordan stemmerne ønskes afgivet.

Aktionærer kan på brevstemmeblanketten vælge at:

afgive skriftlig brevstemme.

Det bemærkes, at brevstemmer ikke kan tilbagekaldes.

Såfremt aktionæren vælger at give fuldmagt til bestyrelsen, kan dette ske via aktionærportalen på Selskabtes hjemmeside www.stylepit.com eller ved at returnere fuldmagtsblanketten til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. e-mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, således at blanketten er Computershare A/S i hænde senest lørdag den 25. oktober 2014, kl. 23.59.

Brevstemmer kan afgives via aktionærportalen på Selskabtes hjemmeside www.stylepit.com eller sendes til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte pr. e-mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, således at brevstemmen er Computershare A/S i hænde senest onsdag den 29. oktober 2014, kl. 12:00.

Øvrige oplysninger

Aktionærer kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter m.v. til brug for generalforsamlingen. STYLEPIT A/S’ aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet DKK 302.779.500. Hvert aktiebeløb på DKK 1,- giver 1 stemme på generalforsamlingen.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand Nicolai Kærgaard på mobil nr. +45 26 22 99 11 eller til adm. direktør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S

 


Attachments

Meddelelse nr  19_2014_STYLEPIT_bilag 1.pdf Meddelelse nr  19_2014_STYLEPIT.pdf