Stora Enson vahvistaa johtokuntaansa hankintatoimella


Helsinki, Suomi, 2014-10-14 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- STORA ENSO OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.10.2014 klo 9.00

Stora Enso on nimittänyt Johanna Hagelbergin hankintatoimen johtajaksi 1.11.2014 alkaen. Kyseessä on uusi tehtävä Stora Enson johtokunnassa.

Johanna Hagelberg aloitti työnsä Stora Ensossa marraskuussa 2013 Printing and Living -divisioonan hankintatoimen johtajana. Sitä ennen hänellä on toiminut hankintatoimen johtavissa tehtävissä muun muassa Vattenfallissa, RSA Scandinaviassa ja NCC:ssä.

”Johanna Hagelberg on tuloshakuinen ammattilainen ja hyvä tiiminjohtaja. Hänen vahva kokemuksensa hankinnasta ja operatiivisesta toiminnasta vahvistaa Stora Enson yhteistyökumppanisuhteita ja rakentaa samalla kilpailukykyistä kustannuspohjaa”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Johanna Hagelbergin kuva: http://bmt.storaenso.com/?cart=870-aamleciikm&l=EN


Lisätietoja:
Ulrika Lilja, viestintäjohtaja, p. +46 72 221 92 28


www.storaenso.com
www.storaenso.com/investors

Stora Enso on paperi-, biomateriaali-, puutuote- ja pakkausteollisuuden maailmanlaajuinen edelläkävijä – rethinker. Kyseenalaistamme toimintaamme ja ajatteluamme ja haemme jatkuvasti uutta tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia, uusiutuviin materiaaleihin perustuvia ratkaisuja. Stora Enson palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 29 000 ihmistä, ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli 10,6 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä (STEAV, STERV) ja Tukholmassa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään Yhdysvalloissa kauppaa OTC-listalla International OTCQX:ssa.

STORA ENSO OYJ