ZetaDisplay: Tecknar avtal med Kjell & Company


Sverige, 2014-10-14 10:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

ZetaDisplay fortsätter att nå framgång med sin försäljning. Nu senast genom att skriva ett ramavtal med Kjell & Company avseende ZetaDisplays medieplattform för Digital Signage och Last Meter Marketing. Kjell & Company skall installera lösningen i alla sina butiker.  

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via 80 butiker på 42 orter i Sverige. Omsättningen 2013 var 930,5 MSEK och företaget har drygt 600 anställda. Avtalet omfattar en lösning där Kjell & Company snabbt kan nå ut med både lokal och central kommunikation till sina kunder.

– Vi har haft en lösning med digital kommunikation i våra butiker ett antal år. Med ökad användning ökar också kravet på lösning. I samband med detta har vi genomfört en upphandling där vi tittat på ett antal leverantörer. Valet föll på ZetaDisplay då de har den mest tekniskt fulländade lösningen och finns på flera marknader som på sikt kan vara intressanta för oss, säger Thomas Keifer, VD på Kjell & Company.

ZetaDisplay befinner sig i en expansiv fas och har positionerat sig på marknaden genom att kunna påvisa märkbart förbättrad kundkommunikation och ökad försäljning för sina kunder med hjälp av bolagets medieplattform för Digital Signage och Last Meter Marketing.

- Jag är väldigt glad för vårt samarbete med Kjell & Company. I och med detta avtal börjar vi också se frukterna av vår strategiska satsning på vad som idag kallas Omni-Channel Communication, dvs att man kommunicerar med kunden via många olika kanaler där butiken är en av dessa. Vi får också en bekräftelse för vår satsning på att arbeta med ett pan-europeiskt perspektiv där vi kan följa våra kunder i deras tillväxt på många marknader i Norden och i Europa, säger Leif Liljebrunn, CEO ZetaDisplay AB (publ).

ZetaDisplay är en ledande leverantör till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen. Bolaget har ett 40-tal medarbetare och har försäljningskontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland.

 

Vid frågor kontakta:

ZetaDisplay AB (publ)
CEO Leif Liljebrunn
Telefon: +46 70 845 80 52
E-mail:
leif.liljebrunn@zetadisplay.com

  

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen på den europeiska marknaden. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. Aktien handlas sedan april 2011 på NASDAQ OMX First North Premier, med kortnamnet ZETA. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information finns på http://www.zetadisplay.com

Om Digital Signage och multikanalkommunikation

ZetaDisplay definierar Digital Signage som system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild och film i anslutning till butik och i offentlig miljö. Ett svenskt namn för Digital Signage är digital butikskommunikation. Lösningar baserade på digitala bildskärmar är en stor del av marknaden, men utvecklingen går mot att utnyttja fler digitala kanaler för att kommunicera kunderbjudanden och annan information. Det handlar om lösningar, som integreras med sociala medier och webbplatser, och appar för smarta mobiltelefoner och surfplattor vilka skapar interaktivitet med kunden. Utvecklingen går också mot att integrera lösningar med butikskedjans kassasystem för automatisk prisuppdatering och automatiskt byte av budskap på de digitala bildskärmarna.