Anoto tillkännager order från Geeks Network


Lund, Sverige den 17 oktober 2014:

Anoto, världsledande inom digitala skrivlösningar, meddelar idag att man har fått en order på minst 1000 Anoto Live ™ digitala pennor och medföljande Anoto Live ™ programvara, från Geeks Network (P) Ltd. Ordern kommer att levereras i sin helhet före den 30 juni 2015. Den första delleveransen har redan gjorts.

Geeks Network som är baserat i Chennai (Indien), är ett snabbväxande, ungt företag som fokuserar på att ge "Last Mile Consumer Support" lösningar till sina kunder inom Mat och dryckes-, Besöks-, Sjukvårds- och Offentliga tjänste-näringen.

Efter att ha experimenterat med ett flertal digitala datainsamlingsstmetoder, har Geeks valt Anotos lösning eftersom de var övertygade om att det var den som bäst anpassad för deras särskilda behov, utifrån perspektiven teknik, användarvänlighet och ekonomi. Genom att använda Anotos teknologi, kommer Geeks' analystjänster till dess kunder dramatiskt förbättra vilket kommer leda till mycket kortare svarstider.

"Digitala pennlösningar är en robust alternativ för datainsamling på fältet eller där det finns ett behov av papperskopior av affärskritiska dokument," säger Stein Revelsby, VD för Anoto. "Vi är glada att se att vårt affärs utvecklingsarbete i Indien som inleddes förra året har börjat ge resultat."

För mer information, vänligen kontakta:

Stein Revelsby

VD och koncernchef

Tel. +46 (0)733 45 12 05

Anoto Group AB (publ.) org. nr. 556532-3929

Box 4106 SE-227 22 Lund

Tel.: +46 46 540 12 00

www.anoto.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som bolaget ska offentliggöra enligt lagen om värdepappermarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 oktober 2014.

Om Anoto Group

Anoto group är världsledande inom lösningar för digitalt skrivande vilket möjliggör snabb och pålitlig överföring av handskriven text till digital form. Anoto verkar genom ett globalt partnernätverk som fokuserar på användarvänliga lösningar för effektiv insamling, överföring och lagring av data inom olika affärsområden som till exempel hälso- och sjukvård, bank och finans, transport och logistik, samt utbildning. Anoto Group har ca 100 anställda och har sitt huvudkontor i Lund. Bolaget har även kontor i Basingstoke och Wetherby (Storbritannien), Los Angeles och Boston (USA) och Tokyo (Japan). Anoto Group AB:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm Small Cap-lista under tickern ANOT. För mer information: www.anoto.com


Attachments

Anoto_PR_Geeks_141017_SV.pdf