Indkaldelse til andelsejermøde 4. november 2014 i SKAGEN Global

Forvaltningsselskabet SKAGEN AS (SKAGEN) fremsætter forslag om at oprette en ny andelsklasse i aktiefonden SKAGEN Global


Stavanger, 2014-10-21 11:39 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Indkaldelse til andelsejermøde 4. november 2014 i SKAGEN Global

Forvaltningsselskabet SKAGEN AS (SKAGEN) fremsætter forslag om at oprette en ny andelsklasse i aktiefonden SKAGEN Global. En andelsklasse betyder i praksis, at kunder deles i forskellige grupper. Ifølge den gældende værdipapirfondlov etableres der en ny andelsklasse ved vedtægtsændring, som skal behandles af fondens andelsejere på et andelsejermøde.

Vedtægtsændringen blev behandlet og godkendt af bestyrelsen for SKAGEN den 24. september med tilslutning fra de andelsejervalgte bestyrelsesmedlemmer.

Andelsejerne er velkommen til at deltage i andelsejermødet den 4. november kl. 17.00 i SKAGENs lokaler i Skagen 3, Torgterrassen 5 etg. i Stavanger, Norge.

Andelsejermødet har følgende dagsorden:

1) Valg af ordstyrer og to andelsejere til at underskrive protokollatet
2) Redegørelse for vedtægtsændringen
3) Indsendte spørgsmål fra andelsejerne
4) Afstemning

Brug Min side til at afgive din forhåndstemme eller foretage din tilmelding. Forhåndsafstemning og tilmelding til andelsejermødet kan også ske via e-mail eller almindelig post. Din forhåndsafstemning og tilmelding skal modtages senest 31. oktober.

Bestyrelsen for SKAGEN AS