Bavarian Nordic offentliggør yderligere oplysninger vedrørende udstedelsen af aktier til Johnson & Johnson Development Corporation


Resumé: Yderligere oplysninger vedrørende udstedelsen af Bavarian Nordic-aktier til Johnson & Johnson Development Corporation ("J&J") i forbindelse med indgåelse af en aftale om Selskabets MVA-BN® vektor for Ebola. J&J vil tegne Bavarian Nordic-aktier for DKK 251.000.000, dog udsteder Bavarian Nordic maksimalt 1.673.333 aktier à nominelt DKK 10 (svarende til ca. 6,4 procent af Bavarian Nordics eksisterende aktiekapital), men det tegnede antal aktier kan blive mindre end 1.673.333 aktier afhængig af den endelige tegningskurs. De nyudstedte aktier tegnes kontant til markedskurs, som beregnes på baggrund af det simple gennemsnit af det vægtede omsætningsgennemsnit af kursen på selskabets aktier i Nasdaq Copenhagen ("Nasdaq") (Bloomberg VWAP for BAVA.DC, benævnt "VWAP", som defineret af Bloomberg) i en periode på fem handelsdage startende fra 22. oktober 2014, dog således at tegningskursen mindst vil udgøre DKK 150 pr. aktie à DKK 10 svarende til lukkekursen på selskabets aktier på Nasdaq den 21. oktober 2014.

KVISTGÅRD, Danmark - 22. oktober 2014 - I forbindelse med selskabsmeddelelse nr. 22/2014 vedrørende aftalen om fælles udvikling og kommercialisering af Selskabets MVA-BN® vektor for Ebola mellem Bavarian Nordic A/S (Nasdaq: BAVA) og Crucell Holland B.V., og J&J's tegning af aktier i Bavarian Nordic i henhold til den indgåede aktiekøbsaftale, offentliggør Bavarian hermed følgende yderligere oplysninger om udstedelsen af aktier til J&J:

Udstedelsen af nye aktier til J&J består af en rettet emission fra Bavarian Nordic til J&J, et amerikansk selskab registreret i henhold til loven i staten New Jersey, som vil tegne Bavarian Nordic-aktier for DKK 251.000.000. Bavarian Nordic udsteder maksimalt 1.673.333 aktier à nominelt DKK 10 (svarende til ca. 6,4 procent af Bavarian Nordics eksisterende aktiekapital), men det tegnede antal aktier kan blive mindre end 1.673.333 aktier afhængig af den endelige tegningskurs.

De nyudstedte aktier tegnes kontant til markedskurs, som beregnes på baggrund af det simple gennemsnit af det vægtede omsætningsgennemsnit af kursen på selskabets aktier i Nasdaq (Bloomberg VWAP for BAVA.DC, benævnt "VWAP", som defineret af Bloomberg) i en periode på fem handelsdage startende fra 22. oktober 2014, dog således at tegningskursen mindst vil udgøre DKK 150 pr. aktie à DKK 10 svarende til lukkekursen på selskabets aktier på Nasdaq den 21. oktober 2014.

De nye aktier udstedes af Bavarian Nordics bestyrelse i henhold til bemyndigelsen fra Bavarian Nordics aktionærer på den ordinære generalforsamling den 24. april 2014. De nye aktier udstedes mod kontant betaling uden fortegningsret for Bavarian Nordics nuværende aktionærer, og ingen person eller enhed ud over J&J deltager i den rettede emission. Tegningsbeløbet for aktierne indbetales kontant den 29. oktober 2014.

De nye aktier har samme rettigheder i enhver henseende indbyrdes samt i forhold til alle øvrige aktier udstedt af Bavarian Nordic. De nye aktier er frit omsættelige omsætningspapirer og giver ret til udbytte fra udstedelsesdatoen. I henhold til aktietegningsaftalen har J&J accepteret visse begrænsninger med hensyn til salg eller overdragelse af de tegnede aktier (f.eks. en lock-up periode).

Bavarian Nordics nuværende aktiekapital udgør DKK 261.128.630 (svarende til 26.112.863 aktier á nominelt DKK 10), og vil efter gennemførelsen af den rettede emission udgøre mellem DKK 261.128.630 og DKK 277.861.960. Efter gennemførelsen af den rettede emission vil J&J eje op til ca. 6,0 procent af Bavarian Nordics aktiekapital.

Når den rettede aktieemission gennemføres ved udløbet af tegningsperioden vil selskabet offentliggøre en selskabsmeddelelse med det endelige forhøjelsesbeløb og den endelige tegningskurs. Aktierne vil herefter blive søgt optaget til notering på Nasdaq efter registrering hos Erhvervsstyrelsen. Registrering hos Erhvervsstyrelsen forventes at ske den 29. oktober 2014, og første handelsdag for de nye aktier på Nasdaq forventes at være den 31. oktober 2014.

Eftersom der ved aktieemissionen udstedes mindre end 10 procent af Bavarian Nordics aktier, vil der ikke blive udarbejdet et prospekt.

Emissionen foretages som led i en aftale om fælles udvikling og markedsføring af Selskabets MVA-BN® vektor for Ebola, jf. Bavarian Nordics selskabsmeddelelse nr. 22/2014 udstedt samtidig hermed for yderligere oplysninger.


Kontakt

Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations. Telefon +45 61 77 47 43

Om ebola
Ebolavirussen tilhører virusfamilien Filoviridae og kan forårsage alvorlig blødningsfeber i mennesker og aber. Ifølge WHO har ebola en dødelighed på mellem 50% og 90% af de smittede. Virussen er højt prioriteret af den amerikanske regering, der betegner virussen som et "kategori A" stof, der udgør en risiko for den nationale sikkerhed. Der findes ingen godkendte behandlingsformer eller vacciner mod sygdommen.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et internationalt biotekselskab, der udvikler og producerer cancerimmunterapier og vacciner til forebyggelse af infektionssygdomme. Selskabets førende udviklingsprogrammer er PROSTVAC®, en immunterapikandidat til behandling af fremskreden prostatacancer, som er i afsluttende klinisk fase 3 udvikling, og IMVAMUNE®, en ikke-replikerbar koppevaccine, der udvikles og leveres til det amerikanske nationale beredskabslager under en kontrakt med de amerikanske myndigheder. Vaccinen er godkendt i Canada under navnet IMVAMUNE samt i den Europæiske Union under navnet IMVANEX®.

Bavarian Nordics aktier er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen under symbolet BAVA (Reuters: BAVA.CO, Bloomberg: BAVA.DC). Selskabet har et sponsoreret ADR-program, som er noteret i USA (OTC) under symbolet BVNRY.

For yderligere information, besøg www.bavarian-nordic.com.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder udsagn om fremtiden ("forward-looking statements"), som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte udsagn om fremtiden. Udsagn om fremtiden inkluderer udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.


Attachments

201423dk