Carl-Johan Steifeldt slutar som VD för dotterbolaget Aktiv Kemi AB


Carl-Johan Steifeldt har meddelat att han säger upp sig från sin tjänst som VD för North Chemical AB:s dotterbolag Aktiv Kemi AB. Carl-Johan Steifeldt har blivit erbjuden en tjänst som VD för ett annat bolag i annan bransch. En rekryteringsprocess kommer att inledas omgående för att finna en ersättare till Carl-Johan Steifeldt. Carl-Johan Steifeldt kommer att fortsätta sin tjänst under uppsägningstiden, till dess en ersättare rekryterats.

- Jag beklagar att Carl-Johan lämnar Aktiv Kemi, men gratulerar givetvis till hans nya tjänst. Jag vill på mina och styrelsens vägnar tacka Carl-Johan för hans väsentliga insatser för att få verksamheten i Aktiv Kemi till den nivå den är på idag. Under våra 5 år tillsammans har han lagt en mycket stabil grund för nästa fas i Aktiv Kemis fortsatta utveckling, säger Stig Norberg, CEO för North Chemical.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som North Chemical ska offentliggöra enligt lagen (1991:980) om handel med finansiella instrument och/eller lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 24 oktober 2014 kl. 09.00.

Rörvik 2014-10-24

North Chemical AB (Publ)

För ytterligare information kontakta:
Stig Norberg, CEO North Chemical, Mobil: +46 708 25 14 00
Email: stig.norberg@northchemical.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
North Chemical Pressrelease 2014-10-24.pdf

Om North Chemical
North Chemical AB (publ) grundades i oktober 2009 med ambitionen att bli en marknadsledande leverantör till primärt Nordens största återförsäljare av svensktillverkade och miljöcertifierade rengörings- och underhållsprodukter till både privata som professionella användare. Koncernen har snabbt etablerat sig som en framstående leverantör och samarbetspartner på den skandinaviska marknaden. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank. North Chemicals aktie är upptagen till handel på NASDAQ OMX Stockholms lista First North. Aktien handlas under kortnamnet NOCH. För mer information www.northchemical.se.


Attachments

northchemical_press_141024.pdf