SATO mukana Putouksessa


Helsinki, Finland, 2014-10-28 11:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- SATO Oyj, lehdistötiedote, 28.10.2014 klo 12.05

SATO on ohjelmayhteistyössä MTV3:n Putouksessa. Yhteistyö sketsihahmokilpailun kanssa kestää koko tuotantokauden uusintoineen.


Markkinointipäällikkö Laine Spellman SATOsta:

- Suuren yleisön huomion tavoitteleminen huumorin avulla on taitolaji ja vaatii onnistuneita kumppanivalintoja. Putousta parempaa kumppania onkin vaikea keksiä: ohjelma riemastuttaa parhaimmillaan yli miljoonaa suomalaista!

- Putouksen mainoskatkojen lisäksi näymme ohjelman kaikissa kanavissa, netissä, Facebookissa ja mobiilisivustolla. Eniten meitä sekä toivottavasti myös yleisöä hykerryttää kuitenkin SATOn ja Putouksen Kotihahmokilpailu Facebookissa. Katsojat voivat osallistua kilpailuun paljastamalla oman kotinsa hauskimmat hahmot ja jo nyt joukossa on hahmoja, jotka hauskuuttavat pelkän valokuvan kautta.


Putous-kampanjan rinnalla SATO näkyy ulkomainonnassa ja sosiaalisessa mediassa
 

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Laine Spellman, p. 0201 34 4240 ja 040 455 5562

www.sato.fi
www.facebook.com/SATO

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 311,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 178,3 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 140,8 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,4 miljardia euroa.