Finnlines Oyj aikoo osallistua neuvottelumenettelyyn Polska żegluga Bałtycka Sa:n (“Polferries”) yksityistämisestä


Helsinki, Suomi, 2014-10-28 13:32 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Finnlines Oyj                                          Pörssitiedote 28.10.2014   klo 14.30

 

 

 

FINNLINES OYJ AIKOO OSALLISTUA NEUVOTTELUMENETTELYYN POLSKA ŻEGLUGA BAŁTYCKA SA:N (“Polferries”) YKSITYISTÄMISESTÄ

 

 

Finnlines Oyj aikoo osallistua neuvottelumenettelyyn, kun Puolan valtiovarainministeriö avaa uudelleen Polferriesin osakkeiden myyntiä koskevan prosessin.

 

Polferriesin liiketoiminnan pääalue on kansainvälisten lauttakuljetuspalveluiden tuottaminen sekä ryhmämatkojen- ja yksittäisten henkilöiden laivamatkojen organisointi Polferries-nimellä.

 

Polferries on yksi tärkeistä Puolan valtion omistamista varustamoista, joka tarjoaa merenkulun linjaliikennepalveluita eteläisellä Itämerellä Puolan ja Ruotsin/Tanskan välillä kolmella ropax- / matkustaja-aluksellaan.

 

 

 

 

 

Finnlines Oyj

 

 

 

Tom Pippingsköld                   Tapani Voionmaa

Talous- ja rahoitusjohtaja         Lakiasiainjohtaja

 

 

 

JAKELU  

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

 

 

 

Finnlines on yksi Itämeren ja Pohjanmeren johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ja on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi  maailman suurimmista ro-ro varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

 

www.finnlines.com