Dėl AB „Lietuvos dujos“ neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimų


Vilnius, Lietuva, 2014-10-29 15:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AB „Lietuvos dujos“ (toliau – Bendrovė) neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime, įvykusiame 2014 spalio 29 d., priimti šie sprendimai: 

  1. Dėl AB „Lietuvos dujos“ valdybos atšaukimo.

Priimtas sprendimas:

Atšaukti AB „Lietuvos dujos“ valdybą in corpore.

  1. Dėl AB „Lietuvos dujos“ audito komiteto veiklos ataskaitos.

Priimtas sprendimas:

Atsižvelgti į AB „Lietuvos dujos“ audito komiteto pateiktą informaciją apie Audito komiteto veiklą už 2014 m. devynis mėnesius.

  1. Dėl AB „Lietuvos dujos“ audito komiteto panaikinimo ir įgaliojimų suteikimo.

Priimtas sprendimas:

Panaikinti AB „Lietuvos dujos“ audito komitetą. Įgalioti AB „Lietuvos dujos“ generalinį direktorių nutraukti su Audito komiteto nariais sudarytas paslaugų teikimo sutartis.

  1. Dėl naujos AB „Lietuvos dujos“ įstatų redakcijos tvirtinimo bei įgaliojimų pasirašyti įstatus suteikimo.

Priimtas sprendimas:

 Patvirtinti naują AB „Lietuvos dujos“ įstatų redakciją (pridedama). Įgalioti  AB „Lietuvos dujos“ generalinį direktorių asmeniškai ar per jo įgaliotus asmenis pasirašyti naują AB „Lietuvos dujos“ įstatų redakciją bei atlikti visus veiksmus, susijusius su įstatų registracija Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registre.

  1. Dėl AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybos narių rinkimo.

Priimtas sprendimas:

 Į AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybą išrinkti Darių Kašauską, Iloną Daugėlaitę, Petrą Povilą Čėsną (nepriklausomas narys).

  1. Dėl sutarčių su AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybos nariais dėl veiklos AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų taryboje sąlygų patvirtinimo ir įgaliojimų pasirašyti šias sutartis suteikimo.

Priimtas sprendimas:

Patvirtinti sutarčių su AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybos nariais dėl veiklos AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų taryboje sąlygas (pridedama). Įgalioti AB „Lietuvos dujos“ generalinį direktorių bendrovės vardu pasirašyti šias sutartis su stebėtojų tarybos nariais.

  1. Dėl sutarčių su AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybos nariais dėl konfidencialios informacijos apsaugos sąlygų patvirtinimo ir įgaliojimų pasirašyti sutartis suteikimo.

Priimtas sprendimas:

Patvirtinti sutarties su AB „Lietuvos dujos“ stebėtojų tarybos nariais dėl konfidencialios informacijos apsaugos sąlygas (pridedama). Įgalioti AB „Lietuvos dujos“ generalinį direktorių bendrovės vardu pasirašyti šias sutartis su stebėtojų tarybos nariais.

Bendrovės neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo priimti sprendimai patalpinti Centrinės reglamentuojamos informacijos bazėje www.crib.lt bei Bendrovės tinklalapyje www.dujos.lt.

 

 

NVAS sprendimai:

Informacija apie audito komiteto veiklą už 2014 m. 9 mėn.

Nauja AB „Lietuvos dujos“ įstatų redakcija

Sutarties dėl veiklos stebėtojų taryboje sąlygos

Sutarties dėl nepriklausomo stebėtojų tarybos nario veiklos sąlygos

Sutarties dėl konfidencialios informacijos apsaugos sąlygos

   

 

Įgaliotas asmuo:

Justinas Stašinskas

Juridinio skyriaus viršininkas

tel. (8 5) 236 01 45


Attachments

Sutarties dėl veiklos stebėtojų taryboje sąlygos_lt.pdf Konfidencialios info apsaugos sutarties salygos_lt.pdf Sutarties dėl nepriklausomo stebėtojų tarybos nario veiklos sąlygos_lt.pdf LIETUVOS DUJOS_AB_ISTATAI_lt.pdf AK ataskaita 2014 LT.pdf