PKC Group Oyj on allekirjoittanut uuden valmiusluottosopimuksen sekä kotimaisen yritystodistusohjelman


PKC Group Oyj          Pörssitiedote            30.10.2014          klo 16.00

 

PKC Group Oyj on allekirjoittanut uuden valmiusluottosopimuksen sekä kotimaisen yritystodistusohjelman

 

PKC Group Oyj on tänään allekirjoittanut uuden valmiusluottosopimuksen sekä kotimaisen yritystodistusohjelman laajentaakseen PKC Group Oyj:n rahoituspohjaa.

 

PKC Group Oyj on allekirjoittanut 90 milj. euron viisivuotisen valmiusluottosopimuksen. Valmiusluottosopimuksen järjestäjät ovat Nordea Pankki Suomi Oyj, Pohjola Pankki Oyj ja Merchant Banking, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ). Järjestelyn koordinaattorina toimii Nordea Pankki Suomi Oyj. Sopimus korvaa yhtiön edellisen, elokuussa 2011 solmitun, 30 milj. euron laina- ja valmiusluottosopimuksen. PKC Group Oyj on allekirjoittanut myös 90 milj. euron kotimaisen yritystodistusohjelman. Ohjelman pääjärjestäjänä toimii Pohjola Pankki Oyj. Välittäjinä toimivat Pohjola Pankki Oyj ja Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ).

 

Rahoituksen uudelleenjärjestely varmistaa konsernin investointi-, käyttöpääoma- ja jälleenrahoitusta sekä monipuolistaa PKC Group Oyj:n rahoituspohjaa.

 

 

PKC GROUP OYJ

 

Hallitus

 

Matti Hyytiäinen

toimitusjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

talousjohtaja Juha Torniainen, PKC Group Oyj, +358 (0)40 570 8871

 

 

JAKELU

NASDAQ OMX

Keskeiset tiedotusvälineet

www.pkcgroup.com

 

 

PKC Group on asiakkaidensa globaali kumppani, joka suunnittelee, valmistaa ja integroi sähkönjakelujärjestelmiä, elektroniikkaa ja niihin liittyviä arkkitehtuurikomponentteja hyötyajoneuvoteollisuuteen sekä valituille muille toimialoille. Konsernilla on tehtaita Brasiliassa, Kiinassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Serbiassa, Suomessa, Virossa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 884,0 miljoonaa euroa. PKC Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.