Forløb af ordinær generalforsamling d. 31. oktober 2014 og konstituering af bestyrelsen

Meddelelse nr. 191 - 31. oktober 2014


År 2014, den 31. oktober, kl. 12:00, afholdtes ordinær generalforsamling i

 

SSBV Rovsing A/S

CVR-nr. 16 13 90 84

 

på selskabets adresse, Dyregårdsvej 2, 2740 Skovlunde.

Bestyrelsesformand Greg Sims bød velkommen og oplyste, at advokat Eivind Einersen i overensstemmelse med vedtægternes punkt 11 var udpeget til at lede generalforsamlingen som dirigent.

Dirigenten oplyste, at indkaldelse til generalforsamlingen har været annonceret gennem NASDAQ OMX den 9. oktober 2014 og ved fremsendelse af e-mails / breve samme dag til alle aktionærer, som har begæret at modtage indkaldelse på denne måde.

På generalforsamlingen var repræsenteret 5 kapitalejere, der samlet repræsenterede nom. kr. 7.038.879 (140.777.569 stk. aktier) svarende til 49,7 % af selskabets samlede kapital på 14.155.926 kr. (283.118.511 aktier) og 49,7 % af stemmerettighederne.

Dirigenten konstaterede med generalforsamlingens enstemmige tilslutning, at generalforsamlingen gennemføres med nedenstående dagsorden:

  1. Ledelsesberetningen om Selskabets virksomhed i det forløbne år.
  2. Fremlæggelse af årsrapport for 2013/14
  3. Godkendelse af resultatopgørelse og status samt beslutning om decharge til bestyrelse og direktion.
  4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

Dirigenten bemærkede, at punkterne 2-4 vil blive behandlet samlet.

  1. Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af Selskabets egne aktier.
  2. Beslutning om overordnede retningslinjer for Selskabets incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion
  3. Valg af bestyrelse
  4. Valg af revisor
  5. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

Der er ikke indkommet nogen forslag.

Dirigenten gav herefter ordet til den administrerende direktør Søren Anker Rasmussen for så vidt angår dagsordenspunkt 1.

Søren Anker Rasmussen indledte sin beretning med at byde velkommen til Julian Bott, som pr. 1. november 2014 tiltræder som ny administrerende direktør.

Søren Anker Rasmussen gennemgik derefter selskabets virksomhed i det forløbne år.

Aktionærerne fik herefter anledning til stille spørgsmål til beretningen.

Dirigenten konstaterede herefter, at beretningen var godkendt, hvorefter dirigenten fortsatte med dagsordenspunkterne 2-4 vedrørende aflæggelse og godkendelse af årsrapport.

Dirigenten gav ordet til Christian Laustrup for en præsentation af årsrapporten.

Dirigenten fremhævede revisionspåtegningen på side 24 i årsrapporten, hvoraf fremgår, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold. Revisorerne er dog fremkommet med supplerende oplysninger. Dirigenten oplæste de supplerende oplysninger fra revisorerne i årsrapporten s. 24.

Aktionærerne fik herefter anledning til at stille spørgsmål til årsrapporten.

Dirigenten foreslog derefter, at eventuelle afstemninger som udgangspunkt af praktiske årsager blev afholdt mundtligt, medmindre der konkret viste sig behov for en skriftlig afstemning. Generalforsamlingen tilsluttede sig enstemmigt dirigentens forslag.

Dirigenten konstaterede herefter, at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde godkendt resultat og status og meddelt decharge til direktion og bestyrelse samt truffet beslutning om overførsel af årets resultat som foreslået. Der udbetales ikke udbytte.

Pkt. 5:            Bemyndigelse til bestyrelsen til køb af Selskabets egne aktier

Forslaget frafaldes af bestyrelsen i henhold til generalforsamlingsindkaldelsen.

Pkt. 6:    Beslutning om overordnede retningslinjer for Selskabets incitamentsaflønning af bestyrelse og direktionen

Bestyrelsen havde stillet forslag om, at der ikke foretages ændringer i de overordnede retningslinjer for Selskabets incitamentsaflønning af bestyrelsen og direktionen.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

Pkt. 7:            Valg af bestyrelsesmedlemmer

I indkaldelsen til generalforsamlingen var oplyst, at Søren Anker Rasmussen ikke ønskede at genopstille på grund af pension.

Søren Anker Rasmussen oplyste, at han i forbindelse med sin fratræden ønsker at finde en velkvalificeret kandidat til at supplere den nuværende bestyrelse. Dette er desværre ikke lykkedes endnu. Søren Anker Rasmussen ønskede derfor alligevel at genopstille, men han fremhævede, at han forventer at fratræde i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling, som vil blive indkaldt, når denne kandidat er fundet.

På den baggrund og fordi Johannes Rovsing har indstillet Henrik Elbæk Pedersen som nye bestyrelsesmedlem blev der stillet forslag om, at bestyrelsen kommer til at bestå af 7 medlemmer. Dette blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen stillede herefter forslag om genvalg af den siddende bestyrelse samt nyvalg af Henrik Elbæk Pedersen.

Dirigenten konstaterede herefter, at der ikke var andre forslag, og at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Greg Sims som formand og Karl Kristian (Kalle) Hvidt Nielsen som næstformand.

Pkt. 8:            Valg af revisor

Bestyrelsen havde foreslået genvalg af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab.

Dirigenten konstaterede herefter, at der ikke var andre forslag, og at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

Pkt. 9:            Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

Der var stillet følgende forslag:

Jf. vedtægternes pkt. 6.1 udløb bestyrelsens bemyndigelse til at udstede op til nominelt DKK 2.000.000 aktietegningsoptioner (warrants) d. 17. december 2013. Samme dato udløb bestyrelsens bemyndigelse jf. vedtægternes pkt. 6.2 til at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt DKK 2.000.000 som påkrævet som følge af udnyttelsen af bemyndigelsen i vedtægternes pkt. 6.1.

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen får nye bemyndigelser, som svarer til de udløbne bemyndigelser.

Vedtægternes pkt. 6.1 og 6.2 får således samme ordlyd som de tidligere pkt. 6.1 og 6.2, bortset fra, at datoen 17. december 2013 i pkt. 6.1 ændres til 31. oktober 2019. Vedtægternes pkt. 6.4 udgår.

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

---ooOoo---

  Da dagsordenen herefter var udtømt, konstaterede dirigenten, at generalforsamlingen hermed var tilendebragt. Dirigenten takkede for opgaven som dirigent og gav herefter ordet til bestyrelsens formand Greg Sims.

Greg Sims sluttede med en tak til selskabets afgående administrerende direktør Søren Anker Rasmussen for hans utrættelige, mangeårige arbejde for selskabet.

 

Som dirigent:

 

 

(Eivind Einersen)

 

 

 

 

Om SSBV-Rovsing

SSBV-Rovsing leverer standard produkter samt systemer opbygget af standardprodukter til test af satellitter. Efter gennemførelsen af et større internt udviklingsprogram for udvikling af nye produkter og efter erhvervelsen af et komplementært produktprogram fra det hollandske selskab Satellite Holdings B.V. (SSBV) besidder SSBV-Rovsing nu et næsten komplet produktprogram til test af satellitter.

Selskabets produkter giver mulighed for, at komplekse tests kan udføres på en standardiseret og automatiseret måde. Samtidig opfylder produkterne krav, som stilles af forskellige satellittyper. Produkterne har allerede været benyttet til at teste en lang række europæiske satellitter, og produkterne er nu klar til salg til det globale marked.

Den samlede produktpalette kan anvendes til at opbygge specialiserede testsystemer som f. eks.:

  • Power check-out equipment
  • Spacecraft interface simulators
  • Payload/system front-ends
  • RF suitcases
  • Instrument EGSEs
  • Avionics test beds
  • Real-time simulators

SSBV-Rovsing leverer endvidere software løsninger, herunder kritisk software samt uafhængig verificering og validering af kritisk software.

Endelig udvikler SSBV-Rovsing højpålideligt navigations- og positioneringssoftware.

SSBV-Rovsing yder også lokal ingeniørbistand inden for sine ekspertiseområder. Bl. a har SSBV-Rovsing nu i de sidste 12 år haft ansvaret for konfigurationskontrol af samtlige software systemer installeret på den europæiske rumbase i Kourou, Fransk Guyane. SSBV-Rovsing har også ansvaret for validering af on-board software, som udvikles til European Space Agency’s (ESAs) seneste videnskabelige satellit Bepi Colombo. Denne aktivitet udføres i Toulouse, Frankrig.

Kundegruppen udgøres primært af internationalt set førende rumfartskoncerner samt European Space Agency.

 

www.rovsing.dk

 

Yderligere oplysninger

SSBV-Rovsing A/S, Greg Sims, Bestyrelsesformand; Telefon: +31 71 751 5180 eller Søren Anker Rasmussen; Telefon 40305450.


Attachments

Meddelelse191_refGF2014.pdf