Nasdaq Balti turul noteeritakse AS mogo võlakirjad


Tallinn/Riia/Vilnius, Balti börsid – 10. november 2014

Homme, 11. novembril noteeritakse Nasdaq Balti börside võlakirjanimekirjas Läti ettvõtte, autoliisingu ja autopandi teenuseid pakkuva AS mogo võlakirjad (kauplemistähis: MOGO100021A).

Võlakirjade nimiväärtus on 1000 eurot, aastane intressimäär 10% ning lunastustähtaeg 7 aastat, millest viimase kahe aasta jooksul makstakse tagasi ka võlakirja põhiosa. Ettevõte on siiani emiteerinud kokku 19 062 võlakirja ning võib vastavalt emissiooni kavale käibele lasta veel 938 võlakirja kuni 31. detsembrini 2015. aastal.

„Meil on hea meel AS mogo otsuse üle kaasata raha ettevõtte arendamiseks kapitaliturult võlakirjade vahendusel,“ ütles Nasdaq Balti börsiteenuste juht Daiga Auziņa-Melalksne. “AS mogo võlakirjade lisandumine võlakirjanimekirja laiendab nii jae- kui institutsionaalsete investorite võimalusi investeerida kindlaksmääratud tootlusega finantsinstrumentidesse Balti turul.“

„Ettevõtte võlakirjade noteerimisega Nasdaq Balti võlakirjanimekirjas näeme võimalust suurendada ettevõtte tuntust uute investorite seas ja tagada ettevõtte tegevuse läbipaistvus nii praeguste kui ka potentsiaalsete investorite jaoks,“ ütles AS mogo juhatuse esimees Jekabs Endzins.

Endzins lisas, et kuigi ettevõte loodi alles 2012. aastal, on AS mogost juba praeguseks saanud juhtiv autoliisingu ja autopandi pakkuja Lätis.


AS mogo

AS mogo pakub pakub autoliisingut ja laenu auto tagatisel (autopandi teenus). Ettevõtte 2014. aasta esimese poolaasta auditeeritud majandustulemuste andmetel oli AS mogo käive 2,2 miljonit eurot ja kasum 176 tuhat eurot. Praegu tegutsevad AS mogo grupi ettevõtted lisaks Lätile ka Eestis, Leedus ja Gruusias. Ettevõtte kohta saab rohkem infot nende veebilehelt: www.mogofinance.com.

 

Ott Raidla
Nasdaq Baltic Market

Kommunikatsiooni- ja turundusjuht
Tel: +372 640 8862
Mobiil: +372 5552 4824
ott.raidla@nasdaq.com