AB „Kauno energija“ neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimai

AB „Kauno energija“ neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime, įvykusiame 2014 m. lapkričio 12 d., kuriame dalyvavo ir balsavo akcininkai, nuosavybės teise valdantys 42 088 773 vienetų paprastųjų vardinių bendrovės akcijų, kas sudaro 98,33 proc. visų balso teisę turinčių akcijų skaičiaus, nuspręsta:

1. Dėl paramos skyrimo VšĮ „Žalgirio krepšinio centras“ (įmonės kodas 302811111).

Priimtas sprendimas– skirti 500 000 Lt (penkis šimtus tūkstančių litų / 144 810 Eur) paramą VšĮ „Žalgirio krepšinio centras“ (įmonės kodas 302811111), šią paramos sumą įtraukiant į 2014 m. akcinės bendrovės „Kauno energija“ audituotos veiklos pelno (nuostolių) paskirstymo projektą.

2. Dėl pritarimo AB „Kauno energija“ numatomų modernizuoti infrastruktūros objektų, įsisavinant UAB Kauno termofikacijos elektrinės investicijas už 2014-2015 metus, sąrašui.

Priimtas sprendimaspritarti šių AB „Kauno energija“ nuosavybės teise priklausančių infrastruktūros objektų modernizavimui 2015 metais, naudojant UAB Kauno termofikacijos elektrinės investicijas už 2014-2015 metus:

1.  avarinės centralizuotų šilumos tiekimo tinklų papildymo sistemos įdiegimui (investicijų vertė – 0,95 mln. Lt (275 139,02 Eur);
  2.  naujų šilumos vartotojų prijungimas, tiesiant naujus šilumos tiekimo tinklus (investicijų vertė – 1,2 mln. Lt (347 544,02 Eur);
  3. Kauno miesto centralizuotų šilumos tiekimo tinklų modernizavimas (planuojama investicija – 2,35 mln. Lt ( 680 607,04 Eur).

3. Dėl akcinės bendrovės „Kauno energija“ įstatų pakeitimo, numatant  papildomą stebėtojų tarybos kompetenciją bei įvertinant Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo pakeitimus.

Sprendimas nepriimtas.

Turto valdymo skyriaus vadovė J. Sereikienė, (8 37) 305 664