Jobindex har aftale med Spar Nord Bank som Liquidity Provider


Jobindex A/S har en aftale med Spar Nord Bank A/S. Spar Nord Bank A/S har virket som Liquidity Provider i Jobindex' aktier siden 2. juni 2010. Hensigten er at fremme likviditeten i aktien.

Aftalen opfylder minimumskravene opstillet af Nasdaq Copenhagen. Ifølge aftalen skal Spar Nord Bank under normale markedsforhold sikre, at der stilles købs- og salgspriser i selskabets aktier for minimum 100 stk. aktier, dog maximalt 30.000 kr. i kursværdi, med et spread på maksimalt 4%. 

Der skal stilles to-vejspriser (køb og salg) i mindst 85 % af handelsdagen kl. 09:00 – 17:00. Tidsrummet inkluderer auktioner og kontinuerlig handel. De to-vejspriser der stilles af Liquidity Provideren i løbet af dagen skal være gældende indtil det tidspunkt, hvor der lukkes for handel den pågældende dag. Herefter skal priserne automatisk slettes.

Aftalen indebærer, at Liquidity Provider kontinuerligt stiller købs- og salgspriser i Jobindex' aktie optaget til handel på Nasdaq Copenhagen/handles på Nasdaq First North Copenhagen, og forpligter sig til at købe og sælge aktien på disse priser og for egen regning.

         Adm. direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 38323360, mail: investor@jobindex.dk
         Godkendt rådgiver Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International K/S, tlf: 70225033