AS Talsu mežrūpniecība 2014.gada 9 mēnešu Finanšu pārskats

Īss sabiedrības darbības apraksts pārskata periodā.

2014.gada 9 mēnešos Sabiedrības pamatnodarbošanās ir kokapstrāde: lobīto un virpoto mietu ražošana kokapstrādes cehā.

Kokapstrādes cehā 2014.gada 9 mēnešos saražoti 11 871.- m3 mietu produkcija, realizēta šķelda 22 820.- m3.

Kopējie realizācijas ieņēmumi Sabiedrībai 2014.gada 9 mēnešos sastāda 1 930 456.- EUR. ieņēmumi no pamatlīdzekļu pārdošanas EUR 18 000.-

Sabiedrība 2014.gada 9 mēnešus ir noslēgusi ar peļņu EUR 155 595.- apmērā, kas attiecīgi ir EUR 0,3138 peļņa uz akciju.

Turpmākā Sabiedrības attīstība

Nākotnē Sabiedrība paredz turpināt lobīto un virpoto mietu ražošanu, palielinot sīkās frakcijas virpoto mietu ražošanu, kas ievērojami palielina realizācijas ieņēmumus. Palielināt koksnes iepirkuma īpatsvaru no mazajiem mežizstrādes uzņēmumiem un individuāliem  izstrādātājiem, kuru cenas ir zemākas nekā AS "Latvijas valsts meži" piedāvātajai koksnei. Arī gatavo produkciju paredzēts realizēt plašākam patērētāju lokam, izvēlotiesizdevīgāko pārdošanas cenu, ir apzināti vairāki jauni tirgus partneri.

Pielikumā a/s "Talsu mežrūpniecība" 2014. gada 9 mēnešu Finanšu pārskats (nerevidēts).

A/s "Talsu mežrūpniecība"

valdes priekšsēdētājs