Arcoma AB : Arcoma lanserar nästa generations Intuitionsystem


Arcoma lanserar nu en vidareutvecklad version av den populära Intuitionplattformen. Lanseringen sker i samband med världens största röntgenmässa, RSNA (Radiological Society of North America), Chicago 30 november - 5 december. I och med lanseringen kommer Intuition, som är vårt halvautomatiska och mest flexibla röntgensystem, att kunna beställas med flera av de nyheter som sedan tidigare introducerats på vårt mest avancerade helautomatiserade system Precision, och som mottagits väl av marknaden.

Arcoma kan som ett led i vår strategi, att på en växande men konkurrensutsatt marknad, växa genom att stärka vårt produkterbjudande genom investeringar i vidareutveckling och breddning av produktportföljen, nu erbjuda marknaden en vidareutvecklad version av Intuition.

 Intuition är Arcomas mest flexibla röntgensystem och några av nyheterna som nu introduceras är:

  • Ett ytterligare förbättrat och mer flexibelt arbetsflöde för användaren då inställningar av systemet nu kommer att kunna göras mer patientnära med hjälp av den nyintroducerade pekskärmen.
  • Pekskärmen möjliggör även  att nytagna röntgenbilder kan bedömmas direkt vid systemet, en funktion som sedan tidigare återfinns på vårt Precisionsystem.
  • Nya Intuition har även en djupare integration mot bildsystemet vilket medför att inställningar nu görs från endast ett användargränssnitt i manöverummet och nya Intuition delar därmed teknologiplattform med vårt mest avancerade system Precision.
  • Den nya plattformen medför även att nya Intuition är både lättare och snabbare att installera än sin föregångare.

På RSNA mässan kommer Arcomas produkter att finnas med i flera marknadsledande bolags produktutställningar och vår exponering på denna mycket viktiga mässa är därför synnerligen god.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Salomonson, VD Arcoma AB

Tel: 0470-70 69 11

E-mail: jonas.salomonson@arcoma.se 


Attachments

Pressrelease Intuition RSNA