Revenio Group Oyj: REVENIO LUOPUU TEKNOLOGIA JA PALVELUT -SEGMENTIN LIIKETOIMINNOISTA JA SIIRTÄÄ NE MYYTÄVÄNÄ OLEVIIN LOPETETTUIHIN LIIKETOIMINTOIHIN


Revenio Group Oyj Pörssitiedote 1.12.2014 klo 9.00                                                                        

REVENIO LUOPUU TEKNOLOGIA JA PALVELUT -SEGMENTIN LIIKETOIMINNOISTA JA SIIRTÄÄ NE MYYTÄVÄNÄ OLEVIIN LOPETETTUIHIN LIIKETOIMINTOIHIN

Revenio Group Oyj:n hallitus on tänään päättänyt luopua Teknologia ja Palvelut -segmenttiään edustavista Boomeranger Boats Oy:stä sekä Done Software Solutions Oy:stä ja siirtää kyseiset yhtiöt myytävänä oleviin lopetettuihin liiketoimintoihin. Revenion johdon suunnitelman mukaan kyseisten yhtiöiden myynti tulee toteutumaan IFRS 5.8 mukaisesti vuoden sisällä luokittelupäätöksestä. Syynä liiketoiminnoista luopumiseen on Revenion strategian mukainen keskittyminen terveysteknologiaan ja sen myötä irtautuminen ydinliiketoimintaan kuulumattomista osista. Samassa yhteydessä Revenio on päättänyt alaskirjata Boomeranger Boats Oy:n liikearvon määrältään noin 3,1 MEUR.

Operatiivisesti yhtiöt jatkavat toimintaansa normaalisti eikä järjestelyllä ole vaikutusta liiketoimintojen nykyisiin tai tuleviin asiakassuhteisiin. Järjestely on osa Revenio-konsernin terveysteknologiaan keskittyvää strategiaa.

Myytävänä oleviin, lopetettuihin liiketoimintoihin siirrettävien Teknologia ja Palvelut -segmenttiä edustavien Boomeranger Boats Oy:n ja Done Software Solutions Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 6,8 MEUR ja liiketulos 0,6 MEUR.

Revenio Group Oyj
Olli-Pekka Salovaara
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara, gsm 040-5675520
olli-pekka.salovaara@revenio.fi
www.revenio.fi

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti
Revenio on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostaa Icare Finland Oy:n ja Oscare Medical Oy:n harjoittama liiketoiminta. Nykytuotteista laajalti patentoitu Icare-tuoteperhe on konsernin menestyksenkulmakivi. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Segmentin liiketoiminnoille on yhteistä globaalit markkinat ja oman alansa kärkeä edustavat teknologiatuotteet ja -palvelut.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 25,7 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa 21,7%. Revenio Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oyj:ssä.