Pärna allee korteriarenduse uue etapi käivitamine (Tartu vald)


Tallinn, Eesti, 2014-12-04 10:42 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

 

AS Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti tütarettevõte AS Merko Tartu on käivitanud Tartumaal Tartu vallas asuva Pärna allee korteriarenduse uue etapi, mis hõlmab kahe kortermaja ehitust kokku 60 korteriga. Majade valmimine on planeeritud 2015. aasta suveks. Sellega saab Pärna allee 10-majaline elukvartal koos haljastusega lõplikult valmis.

Tänaseks valminud kaheksas 2- ja 3-korruselises kortermajas on Merko Tartu tänaseks müünud üle 220 ning müügis on veel 16 korterit.

Pärna allee (www.parnaallee.ee) on terviklik elamukvartal, mis asub Tartu vallas Pärna alleel, mõneminutilise autosõidu kaugusel Tartu linnasüdamest. Igal B-energiaklassiga kortermajal on eraldi gaasikatlamaja, korterid on vesikeskküttega, küttekehadeks radiaatorid ning vannitoad elektrilise põrandaküttega. 1- kuni 3-toalisi kortereid iseloomustab kaasaegne ja funktsionaalne planeering, maja paiknemine ilmakaarte suhtes tagab päikesevalguse kõigisse korteritesse.

Kortermajade arhitekt on Janno Põldme ning korterite sisekujunduse on loonud OÜ Põldme. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1060–1320 eurot.

Ehitatava kahe kortermaja brutopind kokku on ligikaudu 5000 ruutmeetrit ning Pärna allee uue arendusetapi kogumaksumus ca 3,5 miljonit eurot.

Lisainfo: AS Merko Tartu juhatuse liige Mihkel Mugur, tel 680 5105.

 

Merit Kullasepp
Kommunikatsiooni- ja turundusjuht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-kiri: merit.kullasepp@merko.ee

 

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) hõlmab Eesti juhtivat ehitusettevõtet AS Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merks'i, Leedu turul tegutsevat UAB Merko Statyba't ning kontserni kinnisvaraarenduse äriüksust koos kinnisvara omavate äriühingutega. 2013. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 860 inimesele ning ettevõtte 2013. aasta müügitulu oli 262,7 miljonit eurot.


Attachments

Pärna allee korterid.jpg