BTS Group AB tecknar avtal värt 12 MSEK med en global, ledande leverantör inom krafthantering


Stockholm, Sverige, 2014-12-11 16:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

BTS GROUP AB (publ) ­– meddelar att man har blivit anlitade av ett av världens ledande företag inom krafthantering och energieffektiva lösningar. Uppdraget som är värt 12 MSEK sträcker sig över de tre kommande åren och omfattar 1 250 av bolagets medarbetare. Uppdragsgivaren står inför utmaningen att transformera och utveckla hela sin säljorganisation och BTS kommer använda sin omfattande erfarenhet och kunskap inom området för att leverera lösningar och simuleringar som stödjer denna strategiskt viktiga process inom företaget.

”Vi är självfallet stolta att en av världens ledande leverantörer av krafthantering och energieffektivitet väljer BTS som sin partner för ett så pass strategiskt viktigt initiativ. Samarbetet är ytterligare ett bra exempel och bevis på BTS förmåga att stödja ledande, globala företag med vår expertis inom strategiska projekt som t.ex. transformering av en global säljorganisation”, säger BTS Groups VD Henrik Ekelund i en kommentar.

För ytterligare information:

Thomas Ahlerup

Informationschef och chef Investerarrelationer

BTS Group AB (publ)

Tel:                             +46-8-5870 7002

Mobil                          +46-768-966 300

E-post                       thomas.ahlerup@bts.com

 

Om BTS Group AB

BTS samarbetar med ledande företag för att accelerera förändring och förbättra affärsresultat. BTS är världsledande inom skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserad inlärning, lösningar som stöder ledande företag för att växa och bli framgångsrika genom förändrings- och förbättringsprocesser. BTS adderar värde främst inom tre områden: Strategisk utveckling & Affärsmannaskap, Ledarskap och Chefskap, samt Försäljning.

BTS Group med huvudkontor i Stockholm, Sverige har mer än 350 kvalificerade medarbetare på 31 kontor i 22 länder på alla sex kontinenter. BTS arbetar med mer än 400 av världens största och ledande bolag inklusive 30 av världens 100 största bolag som t.ex.: Anglo American, AT&T, Chevron, Coca-Cola, Ericsson, HP, Rio Tinto, Sony, Telefónica, and Unilever.

BTS är noterat på Stockholmsbörsen och handlas under symbolen BTS B. BTS Group AB omsatte 688 MSEK under 2013. 

För mer information om BTS besök oss på: www.bts.com.

Besök gärna BTS pressrum på myNewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/bts

 Denna information offentliggörs enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.


Attachments

141211_BTS Pressrelease Power Management_SWE.pdf