ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N OSAKKEET POISTETAAN PÖRSSILISTALTA 18.12.2014


Renideo Holding Oy/Tiedote 18.12.2014 klo 13.30

 

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N OSAKKEET POISTETAAN PÖRSSILISTALTA 18.12.2014

 

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai epäsuorasti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa maassa, missä levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

 

Oral Hammaslääkärit Oyj:n (”Oral” tai ”Yhtiö”) hakemuksesta NASDAQ OMX Helsinki Oy ("Helsingin Pörssi") on päättänyt poistaa Oralin osakkeet Helsingin Pörssin pörssilistalta. Oral Hammaslääkärit Oyj:n osakkeet ovat viimeisen kerran listalla torstaina 18.12.2014.

 

Renideo Holding Oy

 

Martin Forss

Toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

 

Martin Forss

Toimitusjohtaja, Oral Hammaslääkärit Oyj

040 779 6266

 

JAKELU

 

Helsingin pörssi

Oral Hammaslääkärit Oyj

 

CapMan Buyout (www.capman.fi)

 

CapMan Buyout on pohjoismaiden suurin keskisuuriin yrityksiin erikoistunut pääomasijoitustiimi, johon kuuluu 15 sijoitusammattilaista Suomessa ja Ruotsissa, ja jolla on 25 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Tiimi on tehnyt yhteensä 80 sijoitusta ja irtautunut 58 yrityksestä vuodesta 1989 lähtien ja sen kymmenes rahasto, CapMan Buyout X, on tällä hetkellä aktiivisessa sijoitusvaiheessa.

 

CapMan Buyout on osa CapMan-konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, ja jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,2 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli CapMan Buyout, CapMan Real Estate, CapMan Russia, CapMan Credit ja CapMan Public Market, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiiminsä. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa.

 

Oral Hammaslääkärit Oyj (oral.fi)

 

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 800 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 57,9 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 30 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös oma hammaslaboratorio.

 

Rajoitukset

 

Ostotarjousta ei tehdä eikä Osakkeita osteta henkilöiltä tai henkilöiden puolesta suoraan tai välillisesti missään maassa tai lainkäyttöalueella, jossa sen tekeminen tai hyväksyminen on arvopaperimarkkinalakien tai muun lainsäädännön tai määräysten nojalla kiellettyä tai jossa sen tekeminen tai hyväksyminen vaatisi sellaiselle sääntelyviranomaiselle rekisteröintiä tai sellaisen viranomaisen hyväksyntää. Tarjouksentekijän tarjousasiakirjaa tai siihen liittyviä hyväksymislomakkeita ei tulla toimittamaan tai lähettämään edelleen tai välittämään mihinkään sellaiseen maahan tai sellaisesta maasta, jossa arvopaperimarkkinalaki tai muu lainsäädäntö tai sovellettavat määräykset sen kieltävät millään tavalla mukaan lukien, rajoituksetta, postitse, faksilähetyksellä, sähköpostitse, puhelimitse tai Internetin välityksellä.  Ostotarjousta ei nimenomaisesti tehdä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa.