Aktia söker tillväxt i samarbete med reklambyrån 358


Aktia Bank Abp
Pressmeddelande
19.12.2014

 

Aktia har valt reklambyrån 358 som ny samarbetspartner. Bakom valet av reklambyrå ligger Aktias nya marknadsföringsstrategi som har fokus på kundförståelse och kundorientering.

Reklambyrån 358 börjar planera Aktias marknadsföring vid årsskiftet. Byråns styrkor är bl.a. en kundorienterad marknadsföringsprocess samt förståelse för Aktias affärsverksamhet och en stark insikt i den nya marknadsföringsstrategin och dess implementering.

  • En grundförutsättning för Aktias verksamhet är kundorientering. Det är viktigt för oss att veta vad våra kunder önskar och förväntar sig av sin bank. Vi valde 358 som samarbetspartner eftersom vi är övertygade om att vi genom deras kompetens kan berätta för allmänheten hur Aktia kan hjälpa finländska familjer att förbättra sin ekonomi, säger Aktias marknadsföringsdirektör Marc Hinnenberg.
  • Aktia är en bra utmanare i bankbranschen, och utmanarpositionen är alltid en intressant utgångspunkt för marknadskommunikationen. Förändringarna inom branschen och konkurrensen från sektorer utanför den traditionella bankvärlden gör arbetet speciellt inspirerande, säger senior copywriter på 358 Jani Tynnilä.
  • Det här är framför allt människobusiness, och allt verkade klaffa när vi diskuterade med människorna på Aktia. Aktias brand har goda förutsättningar och klara styrkor. Aktias kunder är mycket nöjda med sin bank, och det är en strålande utgångspunkt för all marknadsföring. Vi har ställt ambitiösa mål för vårt arbete, konstaterar Peter Barmer, strateg på 358.

 

 

Aktia Bank Abp

 

Mera information

Aktia Bank Abp, Marc Hinnenberg, marknadsföringsdirektör, tfn 040 515 7710
358, Peter Barmer, strateg, tfn 040 358 1053