Dėl priimto Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos teisės akto, reikšmingo Bendrovės veiklai

Elektrėnai, Lietuva, 2014-12-19 15:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- „Lietuvos energijos gamyba“, AB (juridinio asmens kodas 302648707, toliau – Bendrovė) informuoja, jog Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija 2014 m. gruodžio 19 d. posėdyje pakeitė 2014 m. spalio 30 d. nutarimą Nr. O3-866 „Dėl AB „Lietuvos energijos gamyba“ padalinyje Lietuvos elektrinėje pagamintos elektros energijos supirkimo kainos 2015 metams nustatymo“ (toliau – Nutarimas). Nutarimu Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija, 2014 m. rugpjūčio 7 d. nutarimo dėl  „Dėl elektros energijos gamybos rinkos tyrimo rezultatų“ pagrindu, 29,35 mln. Lt sumažino 2015 m. Bendrovei skiriamo VIAP biudžetą.

Bendrovės vertinimu, Nutarimas ir/ar jo pagrindu priimti teisės aktai gali turėti įtakos Bendrovės veiklai.

Daugiau informacijos Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos interneto puslapyje www.regula.lt

Valentas Neviera, „Lietuvos energijos gamyba“, AB, Korporatyvinės komunikacijos skyriaus vadovas, tel. (8 5) 278 2908, el. paštas valentas.neviera@le.lt