TK Development sælger arealer på Teglholmen, København

Selskabsmeddelelse nr. 25/2014


Aalborg, Danmark, 2014-12-23 11:45 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Resumé:

  • TK Development har d.d. solgt resterende arealer på Teglholmen i København for DKK 95 mio.
  • Køber er en privat boligudvikler der ønsker at opføre leje- og ejerboliger. Lejeboliger opføres i samarbejde med en pensionskasse.
  • Salget er et led i koncernens strategi om at nedbringe beholdningen af grunde, og underbygger samtidig resultatforventningerne for indeværende år.

    

Resterende arealer på Teglholmen i København er solgt til privat investor

TK Development har gennem en årrække ejet delvist bebyggede arealer omkring Østre Teglgade på Teglholmen i København. Ca. 7.200 m2 byggeret blev solgt tidligere på året. I mellemtiden er yderligere byggeretter erhvervet, og de samlede arealer er nu solgt til FB Gruppen A/S for DKK 95 mio. 

FB Gruppen A/S er en privatejet byggevirksomhed der udvikler, bygger og sælger boliger. På Teglholmen ønsker selskabet at opføre leje- og ejerboliger, hvor lejeboligerne opføres i samarbejde med en pensionskasse. 

Salget er et led i opnåelse af koncernens strategiske mål om at nedbringe porteføljen af ikke-igangsatte projekter til i niveauet DKK 500 mio. til foråret 2015. Salget bidrager samtidig til at underbygge resultatforventningerne for indeværende regnskabsår. 

TK Development fastholder resultatforventningerne for regnskabsåret 2014/15. 

 

Kontaktdetaljer:

TK Development A/S, adm. direktør Frede Clausen, tel. +45 8896 1010


Attachments

Nr_25_Salg_Ostre_Teglgade.pdf