Finanskalender for 2015


København, 2014-12-30 13:13 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- København, 30. december 2014 – Zealand Pharma (Nasdaq København: ZEAL) (”Zealand”) meddeler følgende datoer for selskabets planlagte finansielle rapportering i 2015:

 

13. marts             Helårsmeddelelse og Årsrapport for 2014

22. maj                 Delårsrapport for 1. kvartal 2015

28. august            Delårsrapport for 1. halvår 2015

5. november        Delårsrapport for de første 9 måneder 2015

Zealands ordinære generalforsamling for 2015 vil blive afholdt 21. april 2015.  

 

***

 

For yderligere information kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President, Chef for IR & Corporate Communications

Tlf.: 5060 3689, e-mail: hlh@zealandpharma.com

  

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S ("Zealand") (Nasdaq København: ZEAL) er et biotekselskab med hovedsæde i København, Danmark. Zealand er eksperter i identificering, design og udvikling af nye peptid-lægemidler og besidder herudover også kompetencer inden for design og udførelse af kliniske studier. Det terapeutiske fokus er på kardio-metaboliske sygdomme og akutte indikationer, og selskabet har flere egne lægemiddelprodukter under udvikling sideløbende med en partner-baseret produkt- og udviklingsportefølje.

Zealands første udviklede lægemiddel er lixisenatide (Lyxumia®), en prandial GLP-1-receptoragonist til én gang daglig dosering, der markedsføres globalt (ex USA) af Sanofi til behandling af type 2-diabetes.  Sanofi har også lixisenatide i fase III-udvikling som en kombinationspen med Lantus® (LixiLan) under en global licensaftale. Registreringsansøgninger i USA er planlagt til sommeren 2015 for lixisenatide til så tidligt som slut 2015 for LixiLan.

Zealands egen pipeline omfatter danegaptid (forebyggelse af iskæmisk reperfusionsskade) og ZP4207 (en ny stabil glukagon produkt til behandling af alvorlige tilfælde af blodsukkermangel) samt flere terapeutiske peptider i præklinisk udvikling. Partnerskaber er et vigtigt element i selskabets strategi til at optimere virksomhedens ekspertise, mindske udviklingsrisikoen ved store kliniske studier, sikre finansiering og optimal markedsføring af virksomhedens lægemidler. Zealand har globale partnerskaber og licensaftaler med Sanofi, Helsinn Healthcare, Boehringer Ingelheim og Lilly.

For yderligere information: www.zealandpharma.com   

Følg os på Twitter @ZealandPharma


Attachments

21-14_1230 - Finanskalender 2015 - DA_Final.pdf