Par AS “SAF Tehnika” denominācijas rezultātā radušos vērtības izmaksu akcionāriem

2014. gada 28. novembrī AS "SAF Tehnika" kārtējā akcionāru sapulce pieņēma lēmumu veikt uzņēmuma akciju denomināciju no latiem uz eiro, paredzot denominācijas rezultātā radušos vērtību (pozitīvo starpību) EUR 67’933.39 sadalīt šādi:
- ieskaitīt akciju sabiedrības “SAF Tehnika” rezervēs EUR 8529.79;
- izmaksāt uzņēmuma akcionāriem EUR 0.02 par katru akciju. Kopējā akcionāriem izmaksājamā summa EUR 59’403.60.

Ņemot vērā augstāk minēto un balstoties uz AS "SAF Tehnika" 2014. gada 23. decembra paziņojumu, aprēķina datums, uz kuru tiek fiksēts AS "SAF Tehnika" akcionāru saraksts minētajai izmaksai, ir 2015. gada 15. janvāris.

Tādējādi, 2015. gada 13. janvāris ir pēdējā tirdzniecības diena, kad akcijas, kas iegādātas slēdzot Automātiski savietotus darījumus uzdevumu grāmatā, dod tiesības saņemt denominācijas rezultātā radušos vērtības izmaksu. Sākot ar š.g. 14. janvāri investori, kas būs iegādājušies AS "SAF Tehnika" akcijas slēdzot Automātiski savietotus darījumus uzdevumu grāmatā, vairs nesaņems augstāk minēto AS "SAF Tehnika" izmaksājamo summu.

Nasdaq Baltic
Issuer Services
www.nasdaqbaltic.com

Nasdaq Baltic ir vienots nosaukums, ko lieto, lai apzīmētu uzņēmumus un biržas/regulētos tirgus un alternatīvos tirgus First North, kurus pārvalda NASDAQ OMX grupā ietilpstošie Baltijas valstīs esošie uzņēmumi, t.i. NASDAQ OMX Tallinn AS, NASDAQ OMX Riga, AS un AB NASDAQ OMX Vilnius.