Finnlines ostaa roro-aluksen


Helsinki, Suomi, 2015-01-15 15:50 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Finnlines Oyj                                          Pörssitiedote  15.1.2015   klo 16.50

 

 

 

FINNLINES OSTAA RORO-ALUKSEN     

 

 

Finnlines Oyj on tänään allekirjoittanut ostosopimuksen roro-aluksesta, joka sai nimekseen MS Finnmerchant (ex MS Dorset, ex MS Longstone).

 

Moderni, vuonna 2003 rakennettu roro-alus on jääluokaltaan 1A, siinä on lastaustilaa 2 606 kaistametriä ja aluksen GT on 23 235 tonnia. Ostettu roro-alus täydentää Finnlinesin asiakkaille tarjoamaa linjaliikennepalvelua ja vahvistaa Finnlinesin laivaston kilpailukykyä.

 

 

 

Finnlines Oyj

 

 

Tom Pippingsköld                   Tapani Voionmaa

Talous- ja rahoitusjohtaja         Lakiasiainjohtaja

 

 

 

JAKELU  

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

 

 

Finnlines on yksi Itämeren ja Pohjanmeren johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ja on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi  maailman suurimmista ro-ro varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

 

www.finnlines.com