Revenio Group Oyj: ICAREN TA01-SILMÄNPAINEMITTARILLE MYYNTILUPA KIINASSA


Revenio Group Oyj Pörssitiedote 19.1.2015 klo 9.00

ICAREN TA01 -SILMÄNPAINEMITTARILLE MYYNTILUPA KIINASSA

Revenio -konserniin kuuluva Icare Finland Oy on saanut myyntiluvan yhtiön TA01 -silmänpainemittarille Kiinassa. Yhtiö arvioi saadun myyntiluvan mahdollistavan joidenkin satojen laitteiden myynnin Kiinassa vuoden 2015 aikana. TA01 -silmänpainemittarin myyntiluvan lisäksi Icare on hakenut myyntilupaa PRO ja HOME -silmänpainemittareilleen Kiinassa ja hakemukset ovat edenneet viranomaiskäsittelyyn.

Myyntilupa mahdollistaa myyntityön tehokkaan käynnistämisen ja jakeluverkoston laajentamisen kattamaan Kiinan keskeiset alueet. Jakelijavalinnat ovat parhaillaan käynnissä. Kiinan arvioidaan nousevan tulevaisuudessa merkittäväksi markkina-alueeksi Icarelle.

Kiinan myyntiluvan myötä Icaren TA01 -silmänpainemittarilla on Brasiliaa lukuun ottamatta myyntilupa kaikissa keskeisissä maissa. Brasilian myyntilupahakemus on jätetty alkuvuodesta 2014.

Revenio Group Oyj
Olli-Pekka Salovaara
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara, gsm 040 567 5520
olli-pekka.salovaara@revenio.fi
http://www.revenio.fi

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
http://www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti

Revenio on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostavat Icare Finland Oy:n ja osteoporoosin seulontaan, seurantaan ja diagnosointiin keskittyvän Oscare Medical Oy:n harjoittama liiketoiminta. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio-konserniin kuuluu myös muita liiketoimintoja, jotka on ryhmitelty Teknologia ja Palvelut -segmentiksi. Tämän segmentin liiketoiminnot on ydinliiketoimintoihin kuulumattomina luokiteltu myytävänä oleviin lopetettaviin liiketoimintoihin.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 25,7 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa 21,7 %. Revenio Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oyj:ssä.