Columbus opkøber konsulentvirksomhed i USA

Columbus opkøber InterDyn BMI, en ledende amerikansk konsulentvirksomhed med mere end 2.000 kunder. Opkøbet styrker Columbus' rækkevidde og position på det amerikanske marked og udgør en platform for vækst.


København, den 2. februar 2015, 2015-02-02 08:48 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Columbus annoncerer i dag opkøbet af InterDyn BMI, en ledende konsulentvirksomhed i USA. Med opkøbet styrker Columbus sin markedsposition og rækkevidde på det amerikanske marked.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre opkøbet af InterDyn BMI, da det vil øge vores markedsandel og vækstpotentiale i USA. InterDyn BMI er en solid virksomhed med et stærkt kundegrundlag, og med samlet 23 kontorer over hele landet, styrker vi både Columbus’ rækkevidde og position i USA markant, ” siger koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

Siden InterDyn BMI blev stiftet i 1985, har virksomheden øget sin markedsandel betydeligt og har i dag mere end 2.000 kunder. InterDyn BMI’s rækkevidde på det amerikanske marked understøtter Columbus’ ambition om at styrke selskabets position som global løsningsleverandør til virksomheder indenfor detail, produktion og fødevarer.

”Geografisk fokus er en vigtig del af Columbus’ markedsstrategi. Vi ønsker at ekspandere inden for vores fokusmarkeder, og USA er blandt Columbus’ vigtigste markeder. Med positive forventninger til vækst i den amerikanske økonomi, kan vi se et stort potentiale for at ekspandere og øge vores amerikanske forretning og levere de bedste kompetencer til vores kunder, ” siger Thomas Honoré.

InterDyn BMI, der har 125 medarbejdere, vil fortsætte under navnet InterDyn BMI, et Columbus selskab. InterDyn BMI havde i 2014 en omsætning på DKK 162 mio. og indtjening på DKK 4,3 mio.

”Med Columbus’ globale forretningsmodel og størrelse, er jeg overbevist om at InterDyn BMI vil stå stærkere end nogensinde i vores ambition om at skabe tætte og langvarige relationer med vores kunder og dermed fortsætte med at vokse vores forretning, ” siger direktør i InterDyn BMI, John Hendrickson.

Med opkøbet er Columbus blandt de ledende løsningsleverandører af industrispecifikke konsulent- og forretningsløsninger til virksomheder inden for produktion-, detail- og fødevarebrancherne i USA og er dermed godt positioneret til at hjælpe kunderne med at optimere deres forretning i de kommende år.

 

Overtagelsen sker med øjeblikkelig virkning for et ikke offentliggjort beløb.

  

Om Columbus

Columbus er en børsnoteret international konsulentvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Vi er eksperter i at udvikle og levere forretningsløsninger til fødevare-, produktions- og detailvirksomheder, og vi har 25 års erfaring i branchen.  Columbus har kontorer og partnere over hele verden, og vi kan derfor levere vores service og support lokalt - på globalt plan.

www.columbusglobal.com

 

         Tine Rasmussen, Communication Manager, Columbus
         
         E-mail: tra@columbusglobal.com
         
         Telephone: 45 2969 0677