Raisioagron kalanrehuliiketoiminta on nyt Raisioaqua


Raisio Oyj       Lehdistötiedote 2.2.2015

RAISIOAGRON KALANREHULIIKETOIMINTA ON NYT RAISIOAQUA

Raisioagro Oy:n kalanrehuliiketoiminta käyttää 1.2.2015 lähtien markkinointinimeä Raisioaqua. Raisioaqua-nimen käyttöönotolla korostetaan kalanrehuliiketoiminnan identiteettiä kalanviljelyn erikoisosaajana ja innovaattorina. Kalanrehujen tuotannossa on samassa yhteydessä tehty merkittäviä uudistuksia, jotka tukevat tuotelaadun jatkuvan parantamisen periaatetta.

Raisioagron kesällä 2014 uudistetun strategian mukaisesti yhtiö keskittyy liiketoimintoihin, joissa menestys perustuu ruokinnan ja kasvinviljelyn erikoisosaamiseen ja innovaatioihin. Kalankasvatus on voimakkaasti kehittyvä toimiala, jossa ruokintaratkaisuilla on suuri vaikutus toiminnan kannattavuuteen, ympäristöystävällisyyteen sekä tuotetun ruoan terveellisyyteen. Kalanrehuliiketoiminnalla on pitkät perinteet ja se on vuosien varrella saavuttanut markkinajohtajan aseman Suomessa ja Luoteis-Venäjällä. Raisioagron kalanrehuliiketoiminnan uusi markkinointinimi on Raisioaqua. Uusi nimi kuvaa entistä selkeämmin liiketoiminnan keskittymistä kalanviljelijöiden tarpeisiin ja markkinoiden johtavien kalanrehujen kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin.

Uuden nimen käyttöönotto on osa Raisioaquan visiota olla Itämeren alueen johtava rehujen ja ruokinnan erikoisosaaja kalankasvatuksessa. Raisioaqualla on tällä hetkellä alansa johtava tuotevalikoima, joista tunnetuimpia ovat Hercules LP Opti-, Vital Pro- ja Silver –rehubrändit. 

- Tavoitteenamme on tarjota niin henkilökohtaisessa asiakastyössä kuin verkkokaupassakin kokemus, joka perustuu alan parhaaseen asiantuntemukseen kasvatetun kalan ruokinnasta, sanoo Raisioaquan myyntijohtaja Karl-Erik Norrgård.

Raisioaqua keskittyy kalankasvattajien tarpeisiin sekä kalanrehujen laadukkaaseen kehitykseen ja valmistukseen. Kalanrehujen tuotannossa on tehty viime aikoina merkittäviä parannuksia, jotka tähtäävät huippuluokan laatuun ja asiakaskokemukseen.

–Olemme ylpeitä kalanrehuliiketoiminnan saavutuksista ja olemme nyt rakentamassa uutta Raisioaqua-brändiä moderniksi ja asiakaskeskeiseksi palveluorganisaatioksi. Raisioaquan erikoistunut henkilöstö kykenee parhaaseen mahdolliseen laatuun sanan jokaisessa merkityksessä, sanoo Raisioagro Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Puputti.

 

Raisio Oyj
Heidi Hirvonen
viestintä- ja IR-päällikkö
puh. 050 567 3060

 

Lisätietoja antaa:
Karl-Erik Norrgård, myyntijohtaja, Raisioaqua,
puh: 050 652 69, sähköpostitse: karl-erik.norrgard(at)raisio.com

 

 

Raisioagro lyhyesti

Raisioagron toiminnan ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Yhtiö on markkina-alueellaan Suomessa ja Luoteis-Venäjällä myös kalanrehujen ja –ruokinnan markkinajohtaja. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: Raisioagron erikoisosaaminen ja innovaatiot auttavat myös osaltaan ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita. Raisioagro on osa Raisio-konsernia.

 

Raisio-konserni lyhyesti

Raisio Oyj on kansainvälinen, kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminta on jaettu kahteen yksikköön: Brändeihin ja Raisioagroon. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä, Ukraina, Puola, Viro ja Ruotsi. Raision osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 558 miljoonaa euroa ja liiketulos 39 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 900 henkilöä. Raision tunnetuimmat brändit ovat Benecol, Honey Monster, Elovena, Sunnuntai, Nordic, Poppets ja Benemilk.