CORRECTION: K. Āboliņa amata nosaukuma precizējums ( Ziemeļu Investīciju bankā)

Akciju sabiedrība „Reverta” informē, ka tās padomes loceklis Kaspars Āboliņš ir iesniedzis paziņojumu par amata atstāšanu no 2015. gada 1. februāra.


Akciju sabiedrība „Reverta” informē, ka tās padomes loceklis Kaspars Āboliņš ir iesniedzis paziņojumu par amata atstāšanu no 2015. gada 1. februāra, tādējādi līdz lēmuma pieņemšanai par jauna padomes locekļa ievēlēšanu sabiedrības padome darbu turpinās trīs cilvēku sastāvā.
AS Reverta padomē darbu turpinās padomes priekšsēdētājs  Maikls Borks (Michael Joseph Bourke), kā arī padomes locekļi  Meri Elena Kolinsa (Mary Ellen Collins) un Andris Ozoliņš.
Saskaņā ar Reverta statūtiem padome tiek ievēlēta uz trīs gadiem.

Kaspars Āboliņš kopš 1997. gada strādā Valsts kasē, no 2006. gada līdz šim brīdim - Valsts kases pārvaldnieka amatā. Ir Ziemeļu Investīciju Bankas direktoru valdes loceklis, kā arī regulāri sadarbojas ar LR vērtspapīru investoriem un starptautisko finanšu institūciju atbildīgajām amatpersonām.



Papildus informācijai:
AS Reverta darbība ir koncentrēta trijos galvenajos virzienos – kredītu restrukturizācija, parādu atgūšana  un  nekustamo īpašumu pārvaldīšana un pārdošana. Kopš 2010. gada 1.augusta līdz 2014. gada 31. decembrim  Reverta no problemātisko aktīvu izstrādes un pārdošanas ir atguvusi vairāk nekā 591 miljonu eiro.

Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: marita.ozolina@reverta.lv