QPR Software laajentaa yhteistyötä eurooppalaisen terveydenhuolto-organisaation kanssa


QPR laajentaa yhteistyötä eurooppalaisen julkisen sektorin terveydenhuollon organisaation kanssa ja toimittaa tälle organisaation toiminnan kehittämiseen liittyvän kokonaisarkkitehtuurikonsultointiprojektin. Vuoden 2015 ensimmäisellä puoliskolla toteutettavia ja tuloutettavia ohjelmisto- ja palvelutoimituksia on yhteensä noin 140 tuhatta euroa.

 Nyt sovitun projektin tavoitteena on tehostaa asiakkaan toimintaa, sen kehittämistä ja mittaamista sekä asiakkaan hankkeiden hallintaa. Lisäksi tavoitteena on tukea toiminnan ja tietohallinnon välistä yhteistyötä kytkemällä asiakkaan toimialojen palvelukerros ja tietohallinnon palvelut toisiinsa.

”Olemme iloisia asiakkaamme päätöksestä valita meidät toiminnan kehittämisen kumppaniksi. Kokonaisarkkitehtuuri on erinomainen menetelmä syventää heidän jo aiemmin tekemäänsä toiminnan kehittämistyötä”, Account Manager Paavo Koskelin kertoo.

Projektissa tunnistetaan asiakkaan palvelumalli, kriittiset menestystekijät ja laaditaan sidosryhmäkartta sekä vuorovaikutuskaavio.  Valmiuksia toiminnan kehittämiseen vahvistetaan kuvaamalla asiakkaan palvelukartta ja -kori, prosessikartta, toimintamalli sekä järjestelmäkartta ja -palvelut. Lisäksi valitaan toiminnalle mittarit ja kytketään ne tarkoituksenmukaisille toiminnan tasoille. Hankehallintaa kehitetään kytkemällä strategialähtöinen toiminnan kehittäminen olemassa olevaan kehitysportfolioon.

Konsultoinnissaan QPR:n asiantuntijat hyödyntävät QPR EnterpriseArchitect -kokonaisarkkitehtuuriohjelmistoa ja siihen sisältyvää QPR kokonaisarkkitehtuurilähtöistä operatiivisen toiminnan kehitysmetodologiaa.

QPR Software on erikoistunut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Tarjoamme ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä, prosessien mallintamisessa ja analysoinnissa sekä suorituskyvyn mittaamisessa. Meillä on asiakkaita yli 50 maassa. Kotimarkkinamme ulkopuolella toimimme kansainvälisen jälleenmyyjäverkkomme kautta. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.qpr.fi

QPR Softwaren asiakkaina on terveydenhuollon organisaatioita useissa Euroopan maissa, kuten Belgiassa, Hollannissa, Isossa Britanniassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Portugalissa, Ranskassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tshekeissä ja Unkarissa.


Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Paavo Koskelin
Account Manager
Kokonaisarkkitehtuuriratkaisut
paavo.koskelin(at)qpr.com
puhelin +358 40 485 0180


QPR:n kehittämä ja parhaisiin käytäntöihin nojaava QPR kokonaisarkkitehtuurilähtöinen operatiivisen toiminnan kehitysmetodologia toimii kokonaisarkkitehtuurityön kehyksenä. Lisätietoja metodologiasta:

www.qpr.fi/kokonaisarkkitehtuuri/kokonaisarkkitehtuuri.htm


QPR EnterpriseArchitect –ohjelmisto tarjoaa organisaation jokaiselle toimijalle yhtenäisen ohjelmistoympäristön kokonaisarkkitehtuurin ketterään hallintaan ja toiminnan kehittämiseen. QPR EnterpriseArchitect –ohjelmisto on huomioitu Gartnerin vuoden 2014 kokonaisarkkitehtuuriohjelmistojen raportissa. Lisätietoja ohjelmistosta:

www.qpr.fi/ohjelmistot/qpr-enterprisearchitect.htm