AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” biznesa snieguma prezentācijas tiešraide notiks 25. februārī plkst. 14:30


AS “Ventspils nafta”, viena no Latvijas lielākajām naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas un uzglabāšanas uzņēmumu grupām, un tās meitas uzņēmums AS “Latvijas Kuģniecība” informē, ka 2015. gada biznesa snieguma prezentācija tiks pārraidīta interneta tiešraidē 25. februārī plkst. 14:30 (pēc Latvijas laika).

Prezentācijas ietvaros tiks sniegts ieskats uzņēmumu aktualitātēs un attīstības plānos, kā arī tiks analizēti 2014. gada neauditētie finanšu rezultāti. Lai pieslēgtos biznesa snieguma prezentācijas tiešraidei internetā, 2015. gada 25. februārī plkst. 14:30 jums jānoklikšķina uz saites: http://www.leta.lv/onair/view/ventspils-nafta.

Grupas uzņēmumu prezentācijas vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs Roberts Kirkups (Robert Kirkup), AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs, Pols Tomass (Paul Thomas), AS “Latvijas kuģniecība” valdes loceklis, Larss Panclafs (Lars Pantzlaff), SIA ““Ventspils nafta” termināls” ģenerāldirektors un valdes loceklis, kā arī Igors Stepanovs SIA “LatRosTrans” ģenerāldirektors un valdes loceklis. 

Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvji atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem. Ņemot vērā, ka biznesa snieguma prezentācijai atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš, līdz 23. februārim, nosūtot tos uz e-pastu: elina.dobulane@vnafta.lv. Tiešraides laikā varēs uzdot jautājumus, sūtot tos sms veidā uz telefona numuru +37125959447. Biznesa snieguma prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā. 

 

 

Par AS “Ventspils nafta”

AS “Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS “Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu. 

AS “Ventspils nafta” pieder 51% SIA ““Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA “LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas lielākais kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS “Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.

AS “Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998. gada 20. oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ OMX Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

 

         Papildu informācija:
         Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
         AS "Ventspils nafta"
         Tālrunis: +371 25959447
         E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
         www.vnafta.lv