AS Baltika tütarettevõtjate ühinemine


AS Baltika 100% osalusega tütarettevõtjad OÜ Baltika TP ja OÜ Baltika Retail ühinevad.

20. veebruaril 2015. aastal sõlmisid OÜ Baltika TP ja OÜ Baltika Retail ühinemislepingu, mille kohaselt OÜ Baltika Retail on ühendavaks ja OÜ Baltika TP on ühendatavaks ühinguks. Ühinemislepingu kohaselt läheb OÜ Baltika TP kogu vara (õigused ja kohustused) üle OÜ-le Baltika Retail. OÜ Baltika TP kui ühendatav ühing loetakse äriseadustiku § 403 lg 2 kohaselt lõppenuks ühinemise kandmisega äriregistrisse.

OÜ Baltika TP on AS Baltika tütarettevõtja, mis kuni Veerenni 24, Tallinn kinnistu müügini 31. juulil 2012 tegeles kinnisvara haldamisega. Sellest perioodist alates ei ole OÜ Baltika TP’s aktiivset majandustegevust toimunud ning ühendamise eesmärgiks on OÜ Baltika TP administratiivjuhtimisega seotud kulude minimeerimine.

Kavandatav ühinemine on kontserni sisene ning selle käigus ei muutu Baltika Grupi varade, õiguste ja kohustuste maht, sisu ja olemus. Samuti ei avalda ühinemine majanduslikku mõju kontserni teistele tütarettevõtjatele.

Ühinemislepingu osapooled on Tallinna Börsi reglemendi mõistes seotud isikud. AS Baltika nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust isiklikult huvitatud.

 

Meelis Milder
Juhatuse esimees

meelis.milder@baltikagroup.com