BTS Group AB tecknar avtal värt SEK 10 miljoner med ett världens ledande teknologiföretag


Stockholm, Sverige, 2015-02-20 16:28 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Stockholm, Sverige- BTS Group AB (publ.) – ett världsledande företag inom implementation av strategiskt förändringsarbete meddelar att man tecknat ett avtal med ett amerikanskt, världsledande teknologiföretag. Avtalet är värt minst SEK 10 miljoner och projektet som fokuserar på uppdragsgivarens säljorganisation levereras under 2015.

BTS har fått uppdraget att utveckla och leverera ett fullständigt program som fokuserar på kompetensutveckling av 500 nyckelpersoner inom uppdragsgivarens EMEA-organisation. Målgruppen omfattar både de mest seniora ledarna och övriga inom säljorganisationen.

“Vi är stolta över att ha blivit valda som partner till denna globala branschledare och att vi får förtroendet att stödja det strategiskt viktiga arbetet med att utveckla hela säljorganisationens effektivitet och förmåga att skapa resultat. Avtalet är ytterligare ett bra exempel på hur BTS hjälper världsledande bolag att utvecklas, lära och bli effektivare. I detta fall hur säljorganisationer på ett bättre sätt skall möta de utmaningar de står inför.” kommenterade Henrik Ekelund, VD och koncernchef BTS Group.

För ytterligare information:

Thomas Ahlerup

Informationschef och chef Investerarrelationer

BTS Group AB (publ)

Tel:                              +46-8-5870 7002

Mobil                           +46-768-966 300

E-post                         thomas.ahlerup@bts.com

 

Om BTS Group AB

BTS är världsledande inom området skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserad inlärning, BTS levererar lösningar som stöder uppdragsgivarnas förändrings- och förbättringsprocesser med målet att öka effektiviteten, accelerera förändring och förbättra affärsresultat. BTS adderar värde främst inom tre områden: Strategisk utveckling & Affärsmannaskap, Ledarskap och Chefskap, samt Försäljning. BTS Group med huvudkontor i Stockholm, Sverige har mer än 400 kvalificerade medarbetare på 32 kontor i 22 länder på alla sex kontinenter.

BTS arbetar med mer än 400 av världens största och ledande bolag inklusive fler än 30 av världens 100 största bolag som t.ex. AT&T, Chevron, Coca-Cola, Ericsson, Google, H.J. Heinz Company, Microsoft, HP, Sony, Twitter och Unilever.

BTS är noterat på Stockholmsbörsen och handlas under symbolen BTS B.

BTS Group AB omsatte 781,5 MSEK under 2014. 

För mer information om BTS besök os på: http://www.bts.com

Besök gärna BTS pressrum på myNewsdesk: http://www.mynewsdesk.com

BTS Groups bokslutskommuniké för 2014 kan hämtas på BTS Groups webbplats: http://ir.bts.com/reports.cfm


Attachments

150220_BTS Pressrelease Technology SWE_[FINAL].pdf