Paziņojums par līgumu

AS "Rīgas kuģu būvētava" noslēgusi līgumu par jauna kuģa būvi un noraida presē izskanējušās ziņas par 2014.gada finanšu rezultātiem


2015.gada 12.februārī AS „Rīgas kuģu būvētava” (RKB) noslēdza līgumu EUR 825 000,00 apmērā ar Norvēģijas uzņēmumu par kuģa būvi. Samaksa tiek veikta pa posmiem, saskaņā ar padarītajiem darbiem. Šobrīd līgums ir noslēgts par viena kuģa būvi, taču tuvākajā laikā ir plānots turpināt sadarbību ar šo uzņēmumu un noslēgt līgumus vēl par divu kuģu būvi.

Šis ir kārtējais līgums ar kādas Skandināvijas valsts kuģniecības kompāniju, kas tikai vēlreiz apliecina AS „Rīgas kuģu būvētava” kvalitāti un uzlabo uzņēmuma konkurēt spēju starptautiskajā kuģu būves tirgū.

Vienlaikus RKB valde noraida masu informācijas līdzekļos izskanējušo informāciju par sabiedrības 2014.gada finanšu rezultātiem un nevar komentēt šīs informācijas izcelsmi, kā arī uzskata šīs ziņas par provokāciju un sabiedrības dezinformēšanu.

RKB likumā noteiktajā kārtībā  publicēs 2014.gada neauditēto sabiedrības gada pārskatu, kurā tiks atspoguļoti sabiedrības darbības rezultāti.

         Tālr.: +371 67353433
         e-pasts: office@riga-shipyard.com