Teade vahetusvõlakirjade lunastustähtaja pikendamisest


AS Pro Kapital Grupp teatab, et on pikendanud 569 273 „Pro Kapital Grupp vahetusvõlakiri PKG6 08.03.2015“ vahetusvõlakirja (edaspidi nimetatud kui vahetusvõlakirjad PKG6) lunastustähtaega 2 aasta võrra ja uueks lunastustähtajaks on 08.03.2017 (edaspidi nimetatud kui lunastuspäev).

Kõik vahetusvõlakirjade PKG6 omanikud nõustusid AS Pro Kapital Grupp ettepanekuga muuta vahetusvõlakirjade lunastuspäeva.

AS Pro Kapital Grupp on 03.03.2015 esitanud Eesti Väärtpaberite Keskregistrile taotluse vahetusvõlakirjade PKG6 lunastuspäeva muutmiseks.

Kokku pikendati vahetusvõlakirju väljalaskehinnas 1 593 964,40 EUR.

Vahetusvõlakirjad kannavad intressi 7% kalendriaastas ja annavad vahetusvõlakirja omanikule õiguse vahetada ühe vahetusvõlakirja ühe AS Pro Kapital Grupp aktsia vastu. Iga vahetusvõlakirja väljalaskehind on 2,80 eurot vahetusvõlakirja kohta.

AS Pro Kapital Grupp aktsiate märkimiseks ja võlakirjade vahetamiseks nende vastu peab võlakirjaomanik esitama ettevõttele taotluse vähemalt 10 (kümme) tööpäeva enne vahetuspäeva. Vahetuspäevaks on ükskõik milline tööpäev (iga päev, mis ei ole (a) laupäev, (b) pühapäev, (c) Eesti rahvuspüha, (d) riigipüha või (e) muu päev, mil Eesti väärtpaberite keskregistri (EVK) pidaja ei registreeri EVK-s väärtpabereid) kuni võlakirja kehtivuse viimase päevani ehk lunastuspäevani.

         Allan Remmelkoor
         Juhatuse liige
         Tel.: +3726144920
         Email: allan.remmelkoor@prokapital.ee