A/S RFF nerevidēts starpperiodu pārskats par 2014 gada 12. mēnešiem


 

VADĪBAS ZIŅOJUMS
   A/S „Rīgas farmaceitiskā fabrika” atrodas Rīgā, Duntes ielā 16/22 un Mazā Ozolu ielā 6. Uzņēmuma vadību veic valde 3 cilvēku sastāvā.
   Mēs ražojam galēnisko preparātus, ārstniecisko augu tējas un uztura bagātinātājus. Fabrika reģistrēta LR Komercreģistrā 2004. gadā.
   Uzņēmuma galvenie darbības veidi ir zāļu, uztura bagātinātāju un medicīnas preču ražošana. Gatavā produkcija galvenokārt tika realizēta Latvijā.
 
  Gada sākumā esam atjaunojuši mājas lapu www.rff.lv, to modernizējot un padarot daudz ērtāk lietojamu un pārskatāmu. Šeit iespējams uzzināt par visām tekošā mēneša produktu akcijām, kā arī iegūt padziļinātāku informāciju par ikvienu no mūsu ražotajiem produktiem. Tāpat esam uzsākuši aktivitātes dažādos sociālos tīklos.  
   2014. gada uzņēmuma neto apgrozījums bija   2 101 462  EUR , kas ir par  188 555 EUR mazāk nekā  2013. gada attiecīgā posmā . Uzņēmuma peļņa 2014. gadā  72 470  EUR , kas ir par  35 379  EUR lielākā nekā  2013. gadā .
   Akciju sabiedrības „Rīgas farmaceitiskā fabrika” (turpmāk tekstā – Sabiedrība) vadība ir atbildīga par Sabiedrības finanšu pārskatu sagatavošanu un tā ir atbildīga, ka finanšu pārskati tiek sagatavoti saskaņā ar spēkā esošo normatīvo aktu prasībām un sniedz patiesu un skaidru priekšstatu par kapitālsabiedrības aktīviem, pasīviem, finansiālo stāvokli un peļņu vai zaudējumiem, kā arī to, ka vadības ziņojumā ir ietverta patiesa informācija.
   Sabiedrības vadība ir atbildīga par atbilstošas uzskaites sistēmas nodrošināšanu, Sabiedrības aktīvu saglabāšanu, kā arī par krāpšanas un citu Sabiedrībā izdarītu pārkāpumu atklāšanu un novēršanu. Vadība ir arī atbildīga par Latvijas Republikas likumdošanas prasību izpildi.

 

         Valdes priekšsēdētājs
         Kaspars Bāliņš
         tel. 67 355 550
         kaspars.balins@rff.lv


Attachments

FileLATV.PDF