Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København


Dagordenen er følgende:

 

1.       Præsentation af dirigent

2.       Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

3.               Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse, meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion

4.       Vedtagelse af fordeling af overskud eller underskud efter forslag fra bestyrelsen

5.       Eventuelle forslag fra aktionærer og bestyrelse

·         Forslag fra bestyrelsen om sammenlægning af aktieklasser og ændring af selskabets vedtægter

6.       Valg af bestyrelse

7.       Valg af revisor

8.       Eventuelt

 

 

Ad dagsordenens punkt 3: Årsrapport

 

a)                         Årsrapport 2014

Bestyrelsen foreslår, at årsrapporten for 2014 godkendes.

 

 

b)                         Decharge til bestyrelse og direktion

Bestyrelsen foreslår, at der meddeles decharge til bestyrelse og direktion for regnskabsåret 2014.

 

 

Ad dagsordenens punkt 4: Resultat

 

Bestyrelsen foreslår, at årets resultat overføres til næste regnskabsår.

 

 

 

 

Ad dagsordenens punkt 5: Sammenlægning af aktieklasser og vedtægtsændringer

 

Bestyrelsen foreslår, at selskabets aktieklasser sammenlægges, således at B-aktierne får samme retsstilling som A-aktierne og optages til handel og noteres på NASDAQ Copenhagen.

 

De nye aktier vil blive optaget til handel på NASDAQ Copenhagen under samme ISIN kode, som de eksisterende noterede A-aktier. ISIN koden er DK0060278737.

 

Selskabets kapital vil efter sammenlægningen være på nominelt DKK 108.692.270, fordelt på aktier à DKK 10.

 

Bestyrelsen foreslår en række vedtægtsændringer, som en konsekvens af ovenstående forslag om sammenlægning af aktieklasser;

 

1)       At ændre punkt 3.1. til følgende ordlyd;

 

Selskabets aktiekapital udgør DKK 108.692.270, fordelt på 10.892.227 aktier à DKK 10.”

 

2)               At slette punkt 3.3 i selskabets vedtægter.

 

3)               At ændre punkt 4.1A og 4.1B til følgende, således at der ikke længere henvises til, at de nye aktier skal være A-aktier;

 

”A.             Bestyrelsen er indtil den 30. april 2019 bemyndiget til ad én eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil nominelt DKK 500.000.000. Forhøjelsen kan ske ved kontant indbetaling, ved konvertering af gæld eller som indbetaling i andre værdier end kontanter, herunder indskud af en bestående virksomhed. Kapitalforhøjelsen skal være med fortegningsret for bestående aktionærer. De nye aktier skal være omsætningspapirer og ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog, jf. vedtægternes punkt 3.2. De nye aktiers ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, bestyrelsen måtte bestemme, dog senest fra det første regnskabsår efter året for kapitalforhøjelsens registrering.

 

B.               Bestyrelsen er indtil den 30. april 2019 bemyndiget til ad én eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil nominelt DKK 500.000.000. Forhøjelsen kan ske ved kontant indbetaling, ved konvertering af gæld eller som indbetaling i andre værdier end kontanter, herunder indskud af en bestående virksomhed. Kapitalforhøjelsen skal være uden fortegningsret for bestående aktionærer, og kapitalforhøjelsen skal ske til markedskursen. De nye aktier skal være omsætningspapirer og ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog, jf. vedtægternes punkt 3.2. De nye aktiers ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, bestyrelsen måtte bestemme, dog senest fra det første regnskabsår efter året for kapitalforhøjelsens registrering.”

 

4)               At ændre punkt 4.2 og 4.3 til følgende, således at der ikke længere henvises til, at de nye aktier skal være A-aktier;

 

”4.2.           Bestyrelsen er indtil den 1. oktober 2017 bemyndiget til at lade selskabet udstede tegningsoptioner (warrants) ad én eller flere gange. Tegningsoptionerne (warrants) må højest give ret til at tegne nominelt DKK 250.000.000,00 aktier i selskabet, dog maksimalt 50 pct. af aktiekapitalen på det tidspunkt, hvor beslutningen om udstedelse af tegningsoptionerne (warrants) træffes. Udstedelsen skal være uden fortegningsret for bestående aktionærer, og udstedelsen skal være på markedsvilkår. Bestyrelsen er samtidigt bemyndiget til ad én eller flere gange at gennemføre kapitalforhøjelse i selskabet i forbindelse med den senere udnyttelse af ovennævnte tegningsoptioner (warrants). Forhøjelsen skal være uden fortegningsret for selskabets hidtidige aktionærer. De nye aktier skal være omsætningspapirer og ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog, jf. vedtægternes punkt 3.2. De nye aktiers ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, bestyrelsen måtte bestemme, dog senest fra det første regnskabsår efter året for kapitalforhøjelsens registrering.

 

4.3.            Bestyrelsen er indtil den 1. oktober 2017 bemyndiget til ad én eller flere gange at lade selskabet optage lån mod obligationer eller andre gældsbreve med en ret for långiveren til at konvertere sin fordring til aktier i selskabet (konvertible lån). Det konvertible lån må højest udgøre DKK 250.000.000,00, dog maksimalt 50 pct. af aktiekapitalen på det tidspunkt, hvor beslutningen om låneoptagelsen træffes. Optagelsen af det konvertible lån skal ske uden fortegningsret for selskabets hidtidige aktionærer, og optagelsen skal ske på markedsvilkår. Bestyrelsen er samtidigt bemyndiget til ad én eller flere gange at gennemføre kapitalforhøjelse i selskabet i forbindelse med en senere konvertering af ovennævnte lån. Forhøjelsen skal ske uden fortegningsret for selskabets hidtidige aktionærer. De nye aktier skal være omsætningspapirer og ihændehaveraktier, men kan noteres på navn i selskabets aktiebog, jf. vedtægternes punkt 3.2. De nye aktiers ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, bestyrelsen måtte bestemme, dog senest fra det første regnskabsår efter året for kapitalforhøjelsens registrering.”

 

5)               At ændre punkt 8.1 til følgende, således at der ikke længere henvises til A- og B-aktier i bestemmelsen:

 

                 ”På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på DKK 10 én stemme.”

 

Ligeledes forslår bestyrelsen at hæve bemyndigelsen til bestyrelsen i punkt 4.1C i selskabets vedtægter, således at bemyndigelsen igen eksisterer for det fulde beløb på nominelt kr. 500.000.000, idet der ses bort fra tidligere delvis udnyttelse af bemyndigelsen. Det foreslås, at punkt 4.1C får følgende ordlyd:

 

C.             Selskabets bestyrelse er bemyndiget til indtil den 30. april 2019 ad én eller flere omgange, at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt DKK 500.000.000 ved udstedelse af nye B-aktier til markedskurs ved kontant indbetaling, ved konvertering af gæld eller som indbetaling i andre værdier end kontanter, herunder indskud af en bestående virksomhed. Kapitalforhøjelsen skal være uden fortegningsret for bestående aktionærer. De nye B-aktier udstedes i en ny selvstændig aktieklasse, som bestyrelsen er bemyndiget til at oprette i forbindelse med kapitalforhøjelsen. B-aktierne skal være ikke-omsætningspapirer udstedt på navn og skal noteres som sådan i selskabets ejerbog. B-aktierne skal ikke udstedes i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S og skal ikke optages til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen. Herudover skal B-aktierne have samme ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet som selskabets øvrige aktier. B-aktiernes ret til udbytte og øvrige rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, bestyrelsen måtte bestemme, dog senest fra det første regnskabsår efter året for kapitalforhøjelsens registrering.”

 

 

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslag om sammenlægning af aktieklasser og ændring af selskabets vedtægter jf. dagsordenens punkt 5, kræves, at beslutningen tiltrædes af mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital. De øvrige forslag kan vedtages eller godkendes med simpel majoritet.

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital på nominelt DKK 108.692.270, er fordelt på 10.869.227 aktier á DKK 10. Hvert aktiebeløb på DKK 10 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er fredag den 20. marts 2015, kl. 23.59. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor.

 

Adgangskort, brevstemmer og fuldmagt

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær, skal have et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Adgangskort til generalforsamlingen kan indtil mandag den 23. marts 2015, kl. 23.59 rekvireres via selskabets hjemmeside: www.blue-vision.dk eller ved skriftlig henvendelse via e-mail på vpinvestor@vp.dk (tilmeldingsblanket kan findes på www.blue-vision.dk). Efter dette tidspunkt kan der ikke bestilles adgangskort. Aktionærernes eventuelle rådgivere skal ligeledes med navns nævnelse og inden for samme frist løse adgangskort til generalforsamlingen.

 

Aktionærerne kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen – vælge af afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk, således at brevstemmen er selskabet i hænde senest torsdag den 26. marts 2015, kl. 16.00 (brevstemmeblanket kan findes på www.blue-vision.dk). En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

 

Enhver aktionær kan møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagtsblanket kan findes på www.blue-vision.dk. Ved afgivelse af fuldmagt skal den udfyldte og underskrevne fuldmagtsblanket være selskabet i hænde senest mandag den 23. marts 2015, kl. 23.59. Fuldmagten kan sendes til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk.

 

Yderligere oplysninger

Fra og med dags dato vil (i) indkaldelsen, (ii) oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (iii) dagsordenen og de fuldstændige forslag, (iv) årsrapporten for 2014, samt (v) fuldmagtsblanket og formular til afgivelse af brevstemmer være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.blue-vision.dk.

 

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om alle forhold, som er af betydning for bedømmelsen af selskabets stilling eller om de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål kan sendes til undertegnede på e-mailadressen: info@bluevision.dk.

 

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til undertegnede på telefon +45 43 33 07 05 eller per e-mail info@bluevision.dk.

 

Med venlig hilsen

Blue Vision A/S

 

 

På bestyrelsens vegne

Claus Abildstrøm, bestyrelsesformand

 


Attachments

Indkaldelse til ordinær GF 2015-6.pdf