TDC : Ændringer i TDC A/S' direktion


TDC meddeler, at Gunnar Evensen, administrerende direktør for Get AS og TDC AS (Norge) er udnævnt til ny koncerndirektør med ansvar for Norge og Erik Heilborn, administrerende direktør for TDC Sverige AB, er udnævnt til ny koncerndirektør med ansvar for Sverige. Gunnar Evensen og Erik Heilborn tiltræder den 9. marts 2015.

 

Begge udnævnelser er et betydeligt skridt til yderligere styrelse af TDC som den ledende kommunikations- og home entertainment virksomhed i Skandinavien.

 

Gunnar Evensen, der er 52 år, har en MBA fra BI Handelshøyskolen, Oslo, og har været ansat i Get, et datterselskab i TDC, siden 1998, fra 2000 som administrerende direktør for Get. Gunnar Evensen har tidligere haft lederstillinger i Apple Computer og Telia Sonera.

 

Erik Heilborn, der er 52 år, er uddannet civilingeniør fra KTH, Stockholm, og har været ansat i TDC Sverige AB, et datterselskab af TDC, siden 2009 som administrerende direktør for TDC Sverige AB. Erik Heilborn har tidligere været administrerende direktør for IBS AB, Head of Business Segment for Telia Sonera Sverige, administrerende direktør for Telia International Carrier AB og administrerende direktør for Telenordia AB. Forud for dette har Erik Heilborn bestridt stillinger inden for ledelse og salg i Sprint International, BT og Digital Equipment.

 

Foruden at være medlemmer af direktionen for TDC A/S vil Gunnar Evensen og Erik Heilborn fortsætte som administrerende direktører for henholdsvis Get AS/TDC Norge AS og TDC Sverige AB.

 

TDC meddeler samtidig, at koncerndirektør Asger Hattel, der har ansvar for Wholesale, Norden, Transformation og TAK har opsagt sin stilling for at tiltræde en stilling som koncerndirektør med ansvar for Merchant Services i Nets. Asger Hattel fratræder senest ved udgangen af marts 2015.

 

Wholesale vil indtil videre referere til koncernchef og administrerende direktør Carsten Dilling.

 

Norden vil blive omfattet af de to nye stillinger i direktionen med ansvar for henholdsvis Norge og Sverige. Ansvaret for Transformation og TAK vil blive overført til TDC Group Strategy.

   

Med disse ændringer vil TDC A/S' direktion herefter bestå af:

 

Carsten Dilling; koncernchef og Group CEO

 

Pernille Erenbjerg; vice administrerende direktør og Group CFO

 

Johan Kirstein Brammer; koncerndirektør for TDC Consumer og Group CMO

 

Peter Trier Schleidt; koncerndirektør for TDC Operations og Group COO

 

Jens Munch-Hansen; koncerndirektør for TDC Erhverv

 

Gunnar Evensen; koncerndirektør for Norge

 

Erik Heilborn; koncerndirektør for Sverige

 

Jens Aaløse; koncerndirektør for TDC Channels

         TDC A/S
         Teglholmsgade 1
         0900 København C
         tdc.dk


Attachments

Release 16-2015 Changes in CMT March 2015 - DK.pdf