Nr. 6 2015 Solar A/S har gennemført salg af aktiverne i Solar Deutschland GmbH


Solar A/S har frasolgt aktiverne i Solar Deutschland GmbH.

I selskabsmeddelelse nr. 1 af 3. februar 2015 informerede vi om, at Solar A/S havde indgået en aftale med den franske Sonepar-koncern om salg af aktiverne i Solar Deutschland GmbH. Den handel er nu gennemført. Det betyder, at Sonepar overtager bygninger, varelager, debitorer samt alle medarbejdere.

Koncernchef Anders Wilhjelm siger om gennemførelsen af handlen:
”Vi glæder os over, at salget af vores tyske forretning nu er en realitet. Processen er forløbet bedre end forventet, og derfor har det været muligt at gennemføre handlen hurtigere end planlagt.”

Økonomiske konsekvenser
Frasalget giver en regnskabsmæssig gevinst på ca. DKK 50 mio. og vil frigøre kapital på ca. DKK 250 mio. opgjort på normaliseret basis. Frasalget ændrer ikke ved vores tidligere udmeldte forventninger til 2015.

 

Med venlig hilsen

Solar A/S

Anders Wilhjelm

 

Fakta om Solar
Solar A/S er et børsnoteret selskab og blandt Nordeuropas førende sourcing- og servicevirksomheder primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Solar tilbyder både produkter, viden og løsninger.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, havde i 2014 en omsætning på ca. 10,3 mia. kroner og beskæftiger i dag omkring 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen med kortnavn SOLAR B og har været børsnoteret siden 1953.

Flere oplysninger kan findes på: www.solar.eu

Ansvarsfraskrivelse
Selskabsmeddelelsen er offentliggjort dags dato på dansk og engelsk via Nasdaq Copenhagen. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den danske og engelske version er det den danske version, der er gældende.


Attachments

fb201506 dk Closing.pdf